Ju pret vera në rivierën Shqiptare
photo
Fluturime të rregullta për Itali dhe Anasjelltas
photo
Filloi linja e rregullt Itali - Kosovë - Itali përmes Kroacisë dhe Sllovenisë
photo
Të gjitha llojet e udhëtimeve: Shijojeni botën turistike!
photo
1 2 3 4
Username:
Password:
 
Username:
Password:
 
Username:
Password:
 
Paguaj online me kartelë:
Mjafton te thirrni te Saba Group dhe veturen e merrni menjehere

Venezia » Verona » Bergamo » Bologne » Firenze » Milano » Ancona » Zurich » Basel » Genef » Wien » Dusseldorf » Koln » Stuttgart » Munchen » Berlin » Frankfurt » Hamburg » Hanover » New York » London » Liege » Budapest » Ljubljan » Istambull

Tani edhe më afër me shtëpinë tuaj

Linje e rregullt nga Itali për në Kosovë dhe anasjelltas përmes Kroacisë dhe Sllovenisë. Për më shumë detaje ju lutemi na kontaktoni duke klikuar këtu

Kosove  Itali ( Neper Kroaci) Me Autobus  Linje te rregullt dhe e sigurt.

............................................................................................................................................................................................................................

Rent A Car Prishtina.

http://rentacar-prishtina.com/category/cars

me qmime shum te lira...............  krejt leht,...    veq thirrni ne Saba Group. dhe kerri Gati para zyres.

Fluturime me aeroplan Bëhu agjent i Saba Tours sh.p.k
Merr autobus në shfrytëzim

Ofertat më të mira mund ti gjeni vetëm te Saba Tours Sh.p.k  ku mund të fluturoni në të gjitha destinacionet e dëshiruara

 

Bëhu agjent i Saba Tours Sh.p.k duke aplikuar online, dhe filloni të përfitoni nga mundësitë që ju ofrojmë

 

Ju duhet autobus me qera për kërkesat  tuaja në rritje? Na kontaktoni dhe ne ju japim ofertë fantastike