Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Festa e abetares
Shperndaje në Google Facebook

Festa e Abetares

Pamje gjatë udhëtimit me fëmijë me rastin e festimit të festës së abetarës me nxënësit e Prishtinës 

Rezervoni online

Kërko udhëtim

Relacioni

Te rritur

Femije

Bebe

Data e nisjes

Ditët fleksibile

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.