Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotelet në Shëngjin
Shperndaje në Google Facebook

Shëngjin

Hotel Wilson

 

Oferta dhe çmimet


Te perfshira janë :Mëngjesi,Darka,Udhëtimi 
Femit 0-2falas,2-8 vjet paguan 70% të çmimit

 Kujdes oferta vlen deri me daten : 15.07.18 
Ofertat :

 • 3 dite e 2 netë 75
 • 4 dite e 3 netë 105
 • 5 dite e 4 netë 135
 • 6 dite e 5 netë 165

Adresa Prishtinë Dardani
Nr.i tel:049 233 555

Kujdes oferta vlen nga data : 01.08.18  deri 30.08.2018
Ofertat :

 • 3 dite e 2 netë  100
 • 4 dite e 3 netë  150
 • 5 dite e 4 netë  200
 • 6 dite e 5 netë 250

Adresa Prishtinë Dardani
Nr.i tel:049 233 555

 Kujdes oferta vlen nga data : 01.09.18  deri 30.09.2018
Ofertat :

 • 3 dite e 2 netë  55
 • 4 dite e 3 netë  75
 • 5 dite e 4 netë  95
 • 6 dite e 5 netë 115

Adresa Prishtinë Dardani
Nr.i tel:049 233 555

 

Hotel Marigona

Oferta dhe Çmimet

Te perfshira janë :Mëngjesi,Darka,Udhëtimi 
Femit 0-2falas,2-8 vjet paguan 70% të çmimit 

Kujdes oferta vlen nga data : 01.09.18  deri 16.09.2018
Ofertat :

 • 3 dite e 2 netë  55
 • 4 dite e 3 netë  75
 • 5 dite e 4 netë  90
 • 6 dite e 5 netë 120
 • 7 ditë 6 netë 140€

Adresa Prishtinë Dardani
Nr.i tel:049 233 555

 

Hotel Domus

Oferta Dhe Çmimet

 Te perfshira janë :Mëngjesi,Darka,Udhëtimi 
Femit 0-2falas,2-8 vjet paguan 70% të çmimit

 Kujdes oferta vlen nga data : 01.09.18  deri 30.09.2018
Ofertat :

 • 3 dite e 2 netë  55
 • 4 dite e 3 netë  75
 • 5 dite e 4 netë  95
 • 6 dite e 5 netë 115

Adresa Prishtinë Dardani
Nr.i tel:049 233 555

Hotel Antag

Oferta dhe çmimet

Periudha 15.05.2018 - deri - 15.06.2018

 • Dhoma 2-she =35€ nata me mengjes.
 • Dhoma 3-she =45€ nata me mengjes.
 • Dhoma 4-she = 55€ nata me mengjes.

Periudha 16.07.2018 - deri -25.08.2018

 • Dhoma 2-she =50€ nata me mengjes 
 • Dhoma 3-she = 65€ nata me mengjes 
 • Dhoma 4-she = 80€ nata me mengjes 

 

Periudha 26.07.2018 - deri -15.09.2018

 • Dhoma 2-she =35€ nata me mengjes 
 • Dhoma 3- she = 45€ nata me mengjes 
 • Dhoma 4-she = 55€ nata me mengjes

Të përfshira mengjesi  darka udhetimi
Oferta e vleshme nga 15.06.2018  deri 10.07.2018

 • 2 ditë 1 natë 45€
 • 3 ditë 2 netë 80€
 • 4 ditë 3 netë 110€
 • 8 ditë 7 netë 245€
 • Check In: 12:00   Check out : 09:30

Të përfshira mengjesi  darka udhetimi
Oferta e vleshme nga  11.07.2018 deri 25.08.2018

 • 2 ditë 1 natë 45€
 • 3 ditë 2 netë 65€
 • 4 ditë 3 netë 85€ 
 • 8  ditë 7 netë 185€

Të përfshira mengjesi  darka udhetimi
Oferta e vleshme deri me date 14.06.2018


 • 2 ditë 1 natë 45€
 • 3 ditë 2 netë 65€
 • 4 ditë 3 netë 85€
 • 8 ditë 7 netë 185€
 • Check In: 12:00   Check out : 09:30

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.