Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotelet në Velipojë
Shperndaje në Google Facebook

Velipojë

Hotel Royal

Oferta dhe çmimet

Periudha e akomodimit 15.06.2018 -01.07.2018

 • 3 ditë 2 netë 55€
 • 4 ditë 3 netë 70 €
 • 5 ditë 4 netë 95€
 • 6 ditë 5 netë 110€
 • 7 ditë 6 netë 125€
 • 8 ditë 7 netë 140€
 • 9 ditë 8 netë 160€

 Check In: 12:00   Check out : 09:30

Periudha 16.06.2018 deri 25.08.2018

 • Dhoma 2-she =50€ nata me mengjes 
 • Dhoma 3-she = 65€ nata me mengjes 
 • Dhoma 4-she = 80€ nata me mengjes 

 

Periudha 26.08.2018 deri 15.09.2018

 • Dhoma 2-she =35€ nata me mengjes 
 • Dhoma 3- she = 45€ nata me mengjes 
 • Dhoma 4-she = 55€ nata me mengjes
 • 2 ditë 1 natë 45€
 • 3 ditë 2 netë 75€
 • 4 ditë 3 netë 100€ 
 • 8 ditë 7 netë 210 €

Të përfshira mengjesi  darka udhetimi
Oferta e vleshme deri me date 14.06.2018

 

 • 4 ditë 3 netë 75 €
 • 5 ditë 4 netë 100€
 • 6 ditë 5 netë 130€
 • 7 ditë 6 netë 155
 • 8 ditë 7 netë 180€
 • 9 ditë 8 netë 210
 • Check In: 12:00   Check out : 09:30

Të përfshira mengjesi  darka udhetimi
Oferta e vleshme nga 15.06.18 deri 10.07.18

 

 • 2 ditë 1 natë 55€
 • 3 ditë 2netë 85€
 • 4 ditë 3netë 125€   
 • 8 ditë 7netë 260€
 • Check In: 12:00   Check out : 09:30
 • Të përfshira mengjesi  darka udhetimi

Oferta e vleshme nga  11.07.2018 deri 31.08.2018

 

Hotel Center Park

Oferta dhe çmimet

Periudha 15.05.2018 -deri- 15.06.2018

 • Dhoma 2-she =35€ nata me mengjes.
 • Dhoma 3-she =45€ nata me mengjes.
 • Dhoma 4-she = 55€ nata me mengjes.

 

Periudha 16.07.2018-deri - 25.08.2018

 • Dhoma 2-she =50€ nata me mengjes 
 • Dhoma 3-she = 65€ nata me mengjes 
 • Dhoma 4-she = 80€ nata me mengjes 

Periudha 26.08.2018-deri - 15.09.2018

 • Dhoma 2-she =35€ nata me mengjes 
 • Dhoma 3- she = 45€ nata me mengjes 
 • Dhoma 4-she = 55€ nata me mengjes
 • 2 ditë  1 natë 35 €
 • 3 ditë  2 netë 45 €
 • 4 ditë  3 netë 65
 • 6 ditë 5 netë 110 
 • 8 ditë  7 netë 135 €

Të përfshira mengjesi dreka darka udhetimi
Oferta e vleshme deri me date 14.06.2018

 

 • 3 ditë 2netë 55 €
 • 4 ditë 3 netë 75 €
 • 5 ditë 4netë 95€
 • 6 ditë 5 netë 125€
 • 7ditë 6netë 145€
 • 8 ditë 7 netë 165 €
 • 10ditë 9 netë 215 €
 • Check In: 12:00   Check out : 09:30

Fëmijet 0-3 Vjet Falas 3-8 vjete 70 % e çmimit

Të përfshira mengjesi dreka darka udhetimi
Oferta e vleshme nga data  15.06.2018 deri me 10.07.2018

 

 

 • 4ditë 3 netë 95€
 • 5ditë 4netë 125€
 • 6ditë 5netë 155€ 
 • 7ditë 6netë 185€
 • 8 ditë 7 netë 210€ 
 • 9 ditë 8 netë 235€ 
 • 10 ditë 9 netë 260 €
 • Check In: 12:00   Check out : 09:30

Fëmijet 0-3 Vjet Falas 3-8 vjete 70 % e çmimit

Të përfshira mengjesi dreka darka udhetimi
Ofertae vleshme nga 11.07.2018 deri me 25.08.2018

 

Hotel Belgjika

Oferta dhe çmimet

Periudha 15.05.2018 - deri -15.06.2018

 • Dhoma 2-she=25€ nata me mengjes.
 • Dhoma 3-she =30€ nata me mengjes.
 • Dhoma 4-she = 40€ nata me mengjes.

 

Periudha 16.07.2018 - deri - 25.08.2018

 • Dhoma 2-she = 40 € nata me mengjes 
 • Dhoma 3-she = 50 € nata me mengjes 
 • Dhoma 4-she = 65 € nata me mengjes 

 

Periudha 26.08.2018 - deri 15.09.2018

 • Dhoma 2-she =25€ nata me mengjes 
 • Dhoma 3- she = 30€ nata me mengjes 
 • Dhoma 4-she = 40€ nata me mengjes

 

 • 2 ditë 1 natë 40€
 • 3 ditë 2 netë 60€
 • 4 ditë 3 netë 80€
 • 8 ditë 7 netë 170
 • 10 ditë 9 netë 210€
 • Check In: 12:00   Check out : 09:30

Të përfshira mengjesi dreka darka udhetimi
Ofertae vleshme nga 01.07.2018 deri 31.07.2018

 • 2 ditë 1 natë 55€
 • 3 ditë 2 netë 75€
 • 4 ditë 3 netë 85€
 • 8 ditë 7 netë 200
 • 10 ditë 9 netë 260€
 • Check In: 12:00   Check out : 09:30

Të përfshira mengjesi dreka darka udhetimi

Oferta e vleshme deri me date 01.08.2018 deri 31.08.2018

 • 3 ditë 2 netë 65€
 • 6 ditë 5 netë 95€
 • 8 ditë 7 netë 125
 • Check In: 12:00   Check out : 09:30

Të përfshira mengjesi dreka darka udhetimi
Oferta e vleshme deri me date 01.09.2018 deri 16.09.2018

Hotel London

Oferta dhe çmimet

Te perfshira janë 
 Mëngjesi,Dreka,Darka dhe  Udhëtimi 
Femit 0-2falas,2-8 vjet paguan 70% të çmimit

Oferta vlen deri me 05.08.2018
Ofertat :

 • 3 dite e 2 netë 55 euro 
 • 4 dite e 3 netë 75 euro 
 • 5 dite e 4 netë 95 euro 
 • 6 dite e 5 netë 115 euro 
 • 7 dite e 6 netë 135 euro 
 • 8 dite e 7 netë 155 euro 
 • 9 dite e 8 netë 175 euro

 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.