Username:
Password:
 
Username:
Password:
 
Username:
Password:
 
Paguaj online me kartelë:
Mjafton te thirrni te Saba Group dhe veturen e merrni menjehere

Kontaktoni me ne

Orari i punës Prishtinë:  E hënë e premte: 09:00 - 18:00   E shtune: 09:00 - 16:00

Prishtina - Kosove

Suharekë - Kosove

Shkodër - Shqipëri

Rruga Muharrem Fejza, Kompleksi

banesor Royal, Hy 4

10 000 Prishtina, Kosovo

Brigada 123 STR nr. 21,

23 000 Suhareka, Kosovo


Rruga Oso Kuka, Prane

Radio Shkoders


Cel: +377 (0)44 233 555

Cel: +377 (0)44 390 571

 

 

 


Tel: +381/029 272 702
+381/029 272 702

Cel: +377 (0)44 390 571

 

 Cel: +355/ 067 28 29 532
+355/ 067 28 29 532 Petrit


Cel:  +355/ 067 3037 724
+355/ 067 3037 724
Erlind

Fax:  +355/022249936


Email: info@sabagroup.eu

Email: info@sabagroup.eu

Email: info@sabagroup.eu

Per Rezervime nga Italia dhe nga Sllovenia me poshtë i gjeni numrat.

Nr Kontaktus Itali

Nr Kontaktus Slloveni

 

Tel. +39/ 04221836604

Cel. +39 / 3480044323

Cel. +39 / 3480044323

Cel. +39 / 3273430443

Tel. +386/ 017774198

Tel: +386/ 017774198

 

 


 

Të dhënat bankare

Saba Tours sh.p.k

Raiffeisen Bank KOSOVO
SWIFT code:RBKOXKPR

Account nr.: 1502040000299222

Saba Tours sh.p.k

ProCredit Bank KOSOVO
SWIFT code:MBKOXKPR

Account nr.: 1120172844000143

Ose na kontaktoni online: