Username:
Password:
 
Username:
Password:
 
Username:
Password:
 
Paguaj online me kartelë:
Mjafton te thirrni te Saba Group dhe veturen e merrni menjehere

Kaloni vikend special në shtigjet e Mavrovës

4 Net ne Mavore Oferta  fantastike,   Janë të perfshira- Transporti  dhe Hoteli.

Ofertë speciale për vikende në Mavrovë. Shikoni tabelën e çmimet  dhe ofertat qe i kemi vendos më poshtë

Nisja çdo te Shtune Prishtine - Mavrove në ora 07:00h Para zyrës Saba Group,

Kthimi të Dielën Nisja:  17:00h

Oferta  prej  69€

Të përfshira janë: Udhëtimi me Autobus, Fjetje, Mëngjes

Hotel Bistra

Llojet e dhomave Çmimi
Standarde

Double

Single

50 €

50 €

Deluxe

Double

Single

55 €

56 €
Deluxe dhe Jacuzzi

Double

Single

60 €

70 €

Hotel Sport

Llojet e dhomave
Çmimi
Deluxe

Double

Single

40 €

50 €

Apartament             

Double

Single

50 €

60 €

Hotel Lodge

Llojet e dhomave
Çmimi
Deluxe

Double

Single

40 €

50 €

Deluxe me Jacuzzi

Double

Single

50 €

60 €