Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vera 2019
Shperndaje në Google Facebook

Me 3 netë ë det !!!  Hotel, dhomë dyshe + mëngjesi: 106 €  për person Hoteli,dhomë dyshe + meëngjesi/darka: 127 € për person Hoteli,dhome dyshe + mëngjesi, dreka dhe darka: 136 €  për person Me 5 netë në det !!! Hotel, dhomë dyshe + mëngjesi: 170 € për person Hotel, dhomë dyshe + mëngjesi/dark

Kampingu i madh i Jalës po vjen. Det, plazhë, muzikëNga 15 qershori nisje çdo natë  Gjilani 20:00 Ferizaji 20:30 Prishtina 22:00 Suhareka 23:00  Prizreni 23:30 Listen e çmimeve e gjeni më poshtë: 2 ditë / 1 natë 40€ 3 ditë / 2 natë 50€ 4 ditë / 3 natë 60€  5 ditë / 4 natë 70€ 6 ditë / 5

Oferat me të mira në treg mengjes dhe darkë 3 netë 99 EUR per person  4 netë 135 EUR per person 5 netë 165 EUR per person  6 netë 195 EUR per person 7 netë 235 EUR per person 1 0netë 330 EUR per person Vërejtje minimum dy persona ne dhomë Dhomat në oferte jane nga pjesa e villave   Oferat

 Koncepti  gjysem pansion dhe udhëtimi  Femit 0-2falas,2-8 vjet paguan 70% të çmimit Oferta vlen  deri me 20.07.18  3 dite e 2 netë 80 € 4 dite e 3 netë 100€ 5 dite e 4 netë 120€ 6 dite e 5 netë 140€ 7 dite e 6 netë 165€ 8 dite e 7 netë 190€ 9dite e 8 netë 215€ Chek in 11:00-12:00 Chek out 09:00

Oferta Vlen nga data 15.07.2018 deri me daten 31.08.2018 Dhoma 2-she = 85€ nata me mengjes. Dhoma 3-she =95€ nata me mengjes. Dhoma 4-she = 110€ nata me mengjes. Në Ofert janë të përfshira :Udhetimi,Hoteli,Mengjesi Oferta gjat muajit Korrik 2netë - 3 ditë 75 € 3 netë

  Te perfshira janë :Mëngjesi,Darka,Udhëtimi Femit 0-2falas,2-8 vjet paguan 70% të çmimit  Kujdes oferta vlen deri me daten : 15.07.18 Ofertat : 3 dite e 2 netë 75€ 4 dite e 3 netë 105€ 5 dite e 4 netë 135€ 6 dite e 5 netë 165€ Adresa Prishtinë DardaniNr.i tel:049 2

Periudha e akomodimit 15.06.2018 -01.07.2018 3 ditë 2 netë 55€ 4 ditë 3 netë 70 € 5 ditë 4 netë 95€ 6 ditë 5 netë 110€ 7 ditë 6 netë 125€ 8 ditë 7 netë 140€ 9 ditë 8 netë 160€  Check In: 12:00   Check out : 09:30 Periudha 16.06.2018 deri 25.08.2018 Dhoma 2-she =50€ nata me mengjes  Dh

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.