Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vikend në Budva
Shperndaje në Google Facebook

Vikend në Budvë, Kotor, Tivat dhe Shën Stefan
2 ditë, 1 natë  për vetëm 40,- EUR

Për fëmijë deri 10 vjet, çmimi 35,-EUR

Dita 1

 1. Nisja  çdo të shtune në ora 06:00 në mëngjes  nga Prishtina
 2. Vizitë në Shën Stefan 
 3. Akomodimi në Hotel
 4. Darka në hotel 19:00
 5. Kohë e lirë për shetitje në qytet

Dita 2

 1. Mëngjesi në Hotel 07:30-08:45
 2. Lirimi i hotelit në ora 09:00
 3. Vizte qytetit Tivat, Kotorit
 4. Kthimi në Prishtinë rreth orës 22:30

Arazhmani përfshinë:

 1. Udhetimin me autobus
 2. Akomodimi në Hotel
 3. Darka , mengjesi

Nisjet

 • Nisja nga Prishtina në ora 06:00
 • Nisja nga Suhareka   06:50
 • Nisja nga Prizreni: 07:30 

Akomodimi në Hotel Tatjana në Budvë

Rezervo online

Udhëtim me Setra HD

Rezervoni online

Relacioni

Të rritur

Femijë

Bebe

Data e nisjes

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.