Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Fluturime Prishtinë - Venecia
Shperndaje në Google Facebook

Fluturime direkte Prishinë - Venecia - Prishtinë

Saba Tours fillon me linjën e rregullt me aeroplan çddo jave në relacionin Prishtinë - Venecia - Prishtinë me nisje:

  • Çdo të hëne
  • Çdo të premte
  • Çdo të shtune

Info dhe rezervime

Tel: +377 (0) 44 233 555
Tel: +377 (0) 44 390 571

Ose shikoni faqen e kontaktit

Foto të ndryshme

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.