Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Oferta ne - Greqi
Shperndaje në Google Facebook

Greqi /Plaka, Athinë, Kefalonia ,Mikonos ,Rodos, Kastraki, Meteora ,Santorini

Disa foto te   plazheve mahnitëse greke, monumente dhe perëndime të mrekullueshme prej tyre janë më përralloret.  

Fotot shpesh nuk bëjnë diferencë ndaj realitetit kur vjen puna tek një vend si Greqia, gjë që e bën pothuajse të pamundur të zgjedhësh i vetëm cilat janë vendet më të mira për të vizituar. Lista do të ishte e pafundme. Shtoni në elementët shtesë kuzhinën mesdhetare të pabesueshme dhe sapo të jeni atje, mund të dëshironi të mos largoheni kurrë prej andej. Nëse po planifikoni të vizitoni disa ishuj, kudo që të shkoni, do të zbuloni se Greqia është një vend magjik.Vendet e sygjeruara per tu vizituar !  Meteora , Athine , Acropolis,Santorini,

Hoteli                                                      Shërbimi              Akomodimi            Çmimi prej          ADL

HOTEL ROTONDA 3*                          Bed & Breakfast         1 netë                        € 35                 Për person
HOTEL PLAZA 3*                                Bed & Breakfast         1 netë                        € 35                  Për person
HOTEL EL GRECO 3*                          Bed & Breakfast         1 netë                        € 39                  Për person
HOTEL EGNATIA 4*                           Bed & Breakfast          1 netë                       € 39                  Për person
VANORO HOTEL 5*                                         Bed & Breakfast           1 netë         € 49                  Për person
HOTEL PORTO PALACE 5*                           Bed & Breakfast           1 netë          € 75                  Për person
HOTEL MEDITERRANEAN PALACE 5*   Bed & Breakfast          1 netë          € 75                  Për person
HOTEL ELECTRA PALACE 5*                      Bed & Breakfast          1 netë          € 85                  Për person
HOTEL MAKEDONIA PALACE 5*              Bed & Breakfast           1 netë          € 99                  Për person

Ne çmim përfshihën

   Akomodimi në Hotel
   Shërbimi i cekur

--------------------------------------
 
  Ne çmim nuk perfshihet

   Sigurimi i udhëtimit dhe shëndetit
   Shërbimet shtesë
   Viza hyrëse në Greqi
   Transporti

 Shënime:

  • Çmimet janë për person
  • Pagesa është e detyrueshme në Euro
  • Personi duhet të sigurojë vetë Vizën hyrëse për në Greqi

 

 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.