Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele
Shperndaje në Google Facebook
 

Disa prej hoteleve me te shitur ne Dubai

5 vendet që duhet të vizitoni në Dubai

  • 1. Burj Khalifa
  • 2. Burj al Arab

  • 3.Atlantis the Palm
  • Kaloni një ditë në këtë vend duke bërë këto gjëra:
  • 1.Shkoni në shopping
  • 2.  Ngrënia me marinsat- Restauranti Ossiano

  • 3. Përjetoni një udhëtim spektakolar me helikopter
  • 4.Relaksohuni në plazhe private dhe pishina ekskluzive
  • 5.Përjetoni Gjirin e Delfinëve (Dolphin Bay) 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.