Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Ksamil
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Ksamil

Hotel SUMMER GATE

Oferta dhe Çmimet

Oferta vlen per akomodim nga data deri me daten 

Akomodimi nga 01/06 deri me 19/06

 • Çmimi per 2 netë 60€  për person  HB
 • Çmimi per 3 netë 90€   për person  HB
 • Çmimi per 4 netë 120€ për person HB
 • Çmimi per 5 netë  150€  për person  HB

Akomodimi nga 20/06 deri me 30/06

 • Çmimi per 2 netë 78€  për person  HB
 • Çmimi per 3 netë 117€   për person  HB
 • Çmimi per 4 netë 156€ për person HB
 • Çmimi per 5 netë 195€ për person  HB


Akomodimi nga 01/07 deri me 15/07

 • Çmimi per 2 netë 92€  për person  HB
 • Çmimi per 3 netë 138€   për person  HB
 • Çmimi per 4 netë 184€ për person HB
 • Çmimi per 5 netë 230€ për person  HB

Akomodimi nga 16/07 deri me 31/07

 • Çmimi per 2 netë 104€  për person  HB
 • Çmimi per 3 netë 156€   për person  HB
 • Çmimi per 4 netë 198€ për person HB
 • Çmimi per 5 netë 250€ për person  HB

Akomodimi nga 01/08 deri me 24/08

 • Çmimi per 2 netë 120€  për person  HB
 • Çmimi per 3 netë 180€   për person  HB
 • Çmimi per 4 netë 240€ për person HB
 • Çmimi per 5 netë 300€ për person  HB

Akomodimi nga 25/08 deri me 31/08

 • Çmimi per 2 netë 100€  për person  HB
 • Çmimi per 3 netë 150€   për person  HB
 • Çmimi per 4 netë 200€ për person HB
 • Çmimi per 5 netë 250€ për person  HB

Akomodimi nga 01/09 deri me 10/09

 • Çmimi per 2 netë 74€  për person  HB
 • Çmimi per 3 netë 111€   për person  HB
 • Çmimi per 4 netë 148€ për person HB
 • Çmimi per 5 netë 185€ për person  HB

HB:Fjetja ,Mengjesi , Darka

Politika e femijeve :
Femijet 0 - 2 vjec  akomodohet me prinderit (shoqeruesit )

Femijet 2- 8 vjec akomodohen me 30% ulje. 

 

Valmar Hotel

Oferta dhe Çmimet

Oferta vlen per akomodim nga data 19.06.2022 deri me daten 30.06.2022

 • Çmimi për 2 netë 80€
 • Çmimi për 3 netë 120€
 • Çmimi për 4 netë 160€
 • Çmimi për 5 netë 200€

Oferta vlen per akomodim nga data 01.07.2022 deri me daten 10.07.2022

 • Çmimi për 2 netë 90€
 • Çmimi për 3 netë 135€
 • Çmimi për 4 netë 180€
 • Çmimi për 5 netë 225€

Oferta vlen per akomodim nga data 11.07.2022 deri me daten 20.07.2022

 • Çmimi për 2 netë 100€
 • Çmimi për 3 netë 150€
 • Çmimi për 4 netë 200€
 • Çmimi për 5 netë 250€

Oferta vlen per akomodim nga data 21.07.2022 deri me daten 31.07.2022

 • Çmimi për 2 netë 110€
 • Çmimi për 3 netë 165€
 • Çmimi për 4 netë 220€
 • Çmimi për 5 netë 275€


Oferta vlen per akomodim nga data 01.08.2022 deri me daten 22.08.2022

 • Çmimi për 2 netë 130€
 • Çmimi për 3 netë 195€
 • Çmimi për 4 netë 260€
 • Çmimi për 5 netë 325€

Oferta vlen per akomodim nga data 23.08.2022 deri me daten 31.08.2022

 • Çmimi për 2 netë 110€
 • Çmimi për 3 netë 165€
 • Çmimi për 4 netë 220€
 • Çmimi për 5 netë 275€

Të perfshira:Fjetja ,Mengjesi ,Pishina

Extra Pages :Bileta Kthyese 30€

Hotel Angjeludhi

Oferta dhe Çmimet

 Çmimi vlen deri me daten 31.07.2021

 • Çmimi per 2 netë  për person  (Fjetje,Mengjes,Dark)
 • Çmimi per 3 netë   për person  (Fjetje,Mengjes,Dark)
 • Çmimi per 4 netë   për person (Fjetje,Mengjes,Dark)
 • Çmimi per 5 netë   për person (Fjetje,Mengjes,Dark)

Politika e femijeve :

0-3 vjeq pa pages

4-8 vjeq 50% zbritje

Hotel SEADEL

Oferta dhe Çmimet

 Çmimi vlen deri me daten 31.08.2021

 • Çmimi per 2 netë  për person  (Fjetje,Mengjes,Dark)
 • Çmimi per 3 netë   për person  (Fjetje,Mengjes,Dark)
 • Çmimi per 4 netë   për person (Fjetje,Mengjes,Dark)
 • Çmimi per 5 netë   për person (Fjetje,Mengjes,Dark)

Politika e femijeve :

0-3 vjeq pa pages

4-8 vjeq 30% zbritje

Hotel Heksamil

Oferta dhe Çmimet

Çmimi nga data  01.06.2022 deri me daten  30.06.2022

 • Çmimi per 2 netë  50€ për person  (Fjetje Mengjes )
 • Çmimi per 3 netë  75€ për person  (Fjetje Mengjes )
 • Çmimi per 4 netë 100€  për person (Fjetje Mengjes )
 • Çmimi per 5 netë 125€  për person (Fjetje Mengjes )

Çmimi nga data  01.07.2022 deri me daten  15.07.2022

 • Çmimi per 2 netë  64€ për person  (Fjetje Mengjes )
 • Çmimi per 3 netë  96€ për person  (Fjetje Mengjes )
 • Çmimi per 4 netë 128€  për person (Fjetje Mengjes )
 • Çmimi per 5 netë 160€  për person (Fjetje Mengjes )

Çmimi nga data  01.08.2022 deri me daten  25.08.2022

 • Çmimi per 2 netë  90€ për person  (Fjetje Mengjes )
 • Çmimi per 3 netë  135€ për person  (Fjetje Mengjes )
 • Çmimi per 4 netë 180€  për person (Fjetje Mengjes )
 • Çmimi per 5 netë 225€  për person (Fjetje Mengjes )


Oferta përfshinë: Akomodimi, Mëngjesi (bufe e hapur),Përdorimi i pishinës 

 • Extra suplement HB -7 euro per person dhe sherbehet darka.

Politikat per femije :

Femijet qe perfitojne ulje duhet te jene ne dhome me prindrit.

 • Femijet 0-4.99 vjec Falas.
 • Nga dy femije 0-4.99 vjec paguan vetem njeri 50% te cmimit.
 • Femijet 5-11.99 vjec paguajne 50%
 • Femijet 12-14 vjec paguajne 70%.

CLASS HOTEL

Oferta dhe Çmimet

Çmimi nga data  18.06.2022 deri me daten  30.06.2022

 • Çmimi per 2 netë  50€ për person  (Fjetje Mengjes )
 • Çmimi per 3 netë  75€ për person  (Fjetje Mengjes )
 • Çmimi per 4 netë 100€  për person (Fjetje Mengjes )
 • Çmimi per 5 netë 125€  për person (Fjetje Mengjes )

Çmimi nga data  01.07.2022 deri me daten  10.07.2022

 • Çmimi per 2 netë  54€ për person  (Fjetje Mengjes )
 • Çmimi per 3 netë  81€ për person  (Fjetje Mengjes  )
 • Çmimi per 4 netë 108€  për person (Fjetje Mengjes  )
 • Çmimi per 5 netë 135€  për person (Fjetje Mengjes  )


Çmimi nga data  10.07.2022 deri me daten  20.07.2022

 • Çmimi per 2 netë  70€ për person  (Fjetje Mengjes )
 • Çmimi per 3 netë  105€ për person  (Fjetje Mengjes  )
 • Çmimi per 4 netë 140€  për person (Fjetje Mengjes  )
 • Çmimi per 5 netë 175€  për person (Fjetje Mengjes  )

Çmimi nga data  20.07.2022 deri me daten  31.07.2022

 • Çmimi per 2 netë  80€ për person  (Fjetje Mengjes )
 • Çmimi per 3 netë  120€ për person  (Fjetje Mengjes  )
 • Çmimi per 4 netë 160€  për person (Fjetje Mengjes  )
 • Çmimi per 5 netë 200€  për person (Fjetje Mengjes  )

Politika e Femijeve:

Nga 1 vjet deri ne 3.99 vjet  Free  

Nga 4 vjet deri ne 9.99 vjet 50%

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.