Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Sarand
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Sarand

Hotel Bougainvile

Ofertat dhe Çmimet

 Oferta vlen per akomne Dhome Dyshe / 01/07/2022 - 15/07/2022
 
Çmimi per 1 natë 69€ për person HB
 Çmimi per 1 natë 90€ për person FB

Oferta vlen per akomne Dhome Dyshe  15/07/2022 - 31/07/2022  
 Çmimi per 1 natë 89€ për person HB
 Çmimi per 1 natë 107€ për person FB

Oferta vlen per akomne Dhome Dyshe  01/08/2022 - 15/08/2022  
 Çmimi per 1 natë 101€ për person HB
 Çmimi per 1 natë 119€ për person FB

Oferta vlen per akomne Dhome Dyshe  15/08/2022 - 31/08/2022  
 Çmimi per 1 natë 103€ për person HB
 Çmimi per 1 natë 121€ për person FB

Oferta vlen per akomne Dhome Dyshe  01/09/2022 - 15/09/2022  
 Çmimi per 1 natë 81
€ për person HB
 Çmimi per 1 natë 99€ për person FB

Oferta vlen per akomne Dhome Dyshe  15/09/2022 - 31/09/2022  
 Çmimi per 1 natë 55
€ për person HB
 Çmimi per 1 natë 73€ për person FB


 • Akomodimi ne hotel : 
  MENGJESI -  DARKA ( HB ) 
  MENGJESI - DREKA  - DARKA ( FB ) 
  PISHINAT E JASHTME  
  ÇADER PLAZHI SHEZLLONE 

Hotel Mario Resort

Ofertat dhe Çmimet

Oferta vlen per akomodim nga data 01/08 deri me 31/08

 • Çmimi per 2 netë 60€ për person (Mengjes)
 • Çmimi per 3 netë 90€ për person (Mengjes)
 • Çmimi per 4 netë 120€ për person (Mengjes)
 • Çmimi per 5 netë 150€ për person (Mengjes)

Oferta vlen per akomodim nga data 01/08 deri me 31/08 

 • Çmimi per 2 netë 70€ për person (Mengjes,Dark)
 • Çmimi per 3 netë 105€ për person (Mengjes,Dark)
 • Çmimi per 4 netë 140€ për person (Mengjes,Dark)
 • Çmimi per 5 netë 175€ për person (Mengjes,Dark)

Në cmim perfshihet:
Akomodimi në hotel chek in 12:00h chek out 10:00h

Wi-Fi
Parkingu
Të gjitha taksat

Politika e femijeve :
Femijet 0 - 3.99 vjec  akomodohet me prinderit (shoqeruesit )
Femijet 4 - 9.99 vjec akomodohen me 30% ulje. 

Hotel Vola

Ofertat dhe Çmimet

Qmimi vlen per muajin deri me 15/09/2022 

Akomodimi ne dhome dyshe  /Twin/ Double /kapaciteti  2 persona 

 • Çmimi për 2 netë 60€  p.p
 • Çmimi për 3 netë 90€   p.p
  Çmimi për 4 netë 120€  p.p
 • Çmimi për 5 netë 150€  p.p

  Akomodimi ne Dhome Treshe  /kapaciteti  per  3 persona  

  • Çmimi për 2 netë 54€  p.p
   Çmimi për 3 netë 81€  p.p
  • Çmimi për 4 netë  108€ p.p
  • Çmimi për 5 netë  135€ p.p

   Akomodimi ne Apartmente me 2 dhoma /kapaciteti  4 persona  

   • Çmimi për 2 netë 50€  p.p
    Çmimi për 3 netë 75€  p.p
   • Çmimi për 4 netë  100€ p.p
   • Çmimi për 5 netë  125€ p.p


     Te perfshira :
     Akomodimi , ne dhoma 2she - 3she -  4she Apartmente 
     Mengjesi Bufe e hapur 
     Parking
     Wi fi  

   Politika e femijeve:
   0-4.99 vjeq Free
   5-11 vjeq me 50% te qmimit 

Hotel Nertili

Ofertat dhe Çmimet

Oferta vlen 21 Gusht-31 Gusht

 •  Deluxe me pamje anesore nga deti: 65€ nata p.p
 •  Superiore me pamje nga deti; 70€ nata p.p

Oferta vlen 1 Shtator-15 Shtator

 •  Deluxe me pamje anesore nga deti: 50€ nata p.p
 •  Superiore me pamje nga deti; 60€ nata p.p

Oferta vlen 15 Shtator-30 Shtator

 •  Deluxe me pamje anesore nga deti: 45€ nata p.p
 •  Superiore me pamje nga deti; 50€ nata p.p

Te perfshira ne ofertë jane:
 Akomodimi në Hotel 
  Mengjesi ,
  Darka,
  Parkingu
  Shezllonet

Politikat e Femijeve:
Femijet 0-1.99 pa pages
Femijet 2-10 50% te qmimit 

Hotel Perla

Ofertat dhe Çmimet

 • Oferta vlen per akomodim nga 26/07 deri me 10/09

   • Çmimi per  2 netë 65€ për person
   • Çmimi per 3 netë 97€ për person
   • Çmimi per 4 netë 130€ për person
   • Çmimi per 5 netë 162€ për person

    Ne cmim perfshihet:
    Akomodimi në hotel chek in 12:00h -chek out 10:00h
    Mëngjesi  te Hotel #PERLA
    Darka    te Hotel #PERLA
    Pishina  te Hotel #PERLA
    Plazhi qader&shezllon te Hotel #PERLA
    Parkingu
    Të gjitha taksat
     Wi-Fi

  0-3.99 vjeq pa pages

  4-5.99 vjeq 50% zbritje

  6-11.99 vjeq 30% zbritje

  Hotel Sunrise

  Ofertat dhe Çmimet

  Oferta vlen per akomodim nga data  26/08 deri me daten 15/09

  • -Akomodimi në Hotel SUNRISE !

   3 ditë - 2 netë - 60€për person
   4 ditë - 3 netë - 90€ për person
   5 ditë - 4 netë - 120€ për person
   6 ditë - 5 netë - 150€ për person

   Oferta përfshinë :
   -Akomodimi në hotel, dhomë 2, 3 dhe 4,
   -Mëngjesi dhe Darka ne hotele
   -Wifi në gjithë hotelin.
   -Pranimi i qelsave të dhomës : Check in : 12:00

   Politikat e femijeve
   Deri ne 3.99 vjec falas
   4-11.99 vjec paguajne 50% te cmimit te te rriturit

  Hotel Seaside

  Ofertat dhe Çmimet

   Oferta vlen per akomodim nga 26/07 deri me 10/09

    • Çmimi per  2 netë 65€ për person
    • Çmimi per 3 netë 97€ për person
    • Çmimi per 4 netë 130€ për person
    • Çmimi per 5 netë 162€ për person

     Ne cmim perfshihet:
     Akomodimi në hotel chek in 12:00h -chek out 10:00h
     Mëngjesi  te Hotel #PERLA
     Darka    te Hotel #PERLA
     Pishina  te Hotel #PERLA
     Plazhi qader&shezllon te Hotel #PERLA
     Parkingu
     Të gjitha taksat
      Wi-Fi

   0-3.99 vjeq pa pages

   4-5.99 vjeq 50% zbritje

   6-11.99 vjeq 30% zbritje

   HOTEL Saranda Palace

   Ofertat dhe Çmimet

     Oferta  vlen nga data 01/07 deri 31/08 ferta vlen per Akomodim ne    dhome Dyshe/ Double / Twin 

   • Çmimi per  2 netë 110€ për person
   • Çmimi per 3 netë  165€ për person
   • Çmimi per 4 netë 220€ për person
   • Çmimi per 5 netë 275€ për person

    Oferta vlen per Akomodim ne dhome Treshe / Triple Sea view 

   • Çmimi per  2 netë 100€ për person
   • Çmimi per 3 netë 150€ për person
   • Çmimi per 4 netë 200€ për person
   • Çmimi per 5 netë 250€ për person

   Oferta vlen per Akomodim ne SUITE / Dhome per 4 Persona 

   • Çmimi per  2 netë  90€ për person
   • Çmimi per 3 netë  135€ për person
   • Çmimi per 4 netë 180€ për person
   • Çmimi per 5 netë 225€ për person


   Në Çmim përfshieht : 
   Akomodimi në Hotel 
   Mëngjesi i përfshirë 
   Shfrytëzimi i pishinës 
   Akses në 7 Plazh
   Parking  
   Wifi  

   Saranda International

   Ofertat dhe Çmimet

   Tipii Dhomes :   Oferta vlen nga  25/08 deri me 01/09/2022 

   Dhoma Teke   -  60€ Qmimi per dhome 
   Dhoma Dopjo/Dyshe   - 60€ Qmimi per dhome 
   Dhoma Treshe       - 85€ Qmimi per dhome 

    Femijet 0 deri ne 3 vjec akomodohen falas;
   - 3 deri ne 8 vjec - 50 %zbritje
   - 8 deri 16 vjec   75% e cmimit te nje te rituri.

    
    
    

     

    

   Hotel Bella Vista

   Ofertat dhe Çmimet


     • Qmimi vlen nga data 01/08/ deri 28/08/2022 
     • Çmimi për 2 netë 74€
     • Çmimi për 3 netë 81€
     • Çmimi për 4 netë 111€
     • Çmimi për 5 netë 148€

     • Qmimi vlen nga data 29/08/ deri 04/09/2022 
     • Çmimi për 2 netë 50€
     • Çmimi për 3 netë 75€
     • Çmimi për 4 netë 100€
     • Çmimi për 5 netë 125€

      Te perfshira :
      Akomodimi ne Dhome Dyshe SSV 1 ( Shtrat dopio +1Sofa/bed )
      Mengjesi,
       Wi fi
       Parking


    Politika e femijeve:
    0-1.99 vjeq Free 
    2-5.99 vjeq me 50% te qmimit 

   Hotel Demi

   Ofertat dhe Çmimet

   Oferta vlen per muajin Korrik & Gusht

   • STANDART DOUBLE/TWIN    160€  2   Persona/Nata 
   • DELUXE DOUBLE   180€
   • SUPERIOR DOUBLE ROOM  180€
   • JUNIOR SUITE  200€
   • DELUXE SUITE  260€
   • SUPERIOR SUITE  280€
   • VIP SUITE  400€

   Check in*: 14:30 – 00:00
   Check out*: 00:00 – 11:00
   Breakfast: Bufe during season, a la carte out of season.

   Children policy: 0-7 years old free
   8 years old and up 25 euro extra charge
   Late checkout : + 50% of the room rate

   Glow Boutique Hotel & Suites

   Ofertat dhe Çmimet

   Oferta vlen  nga data 06/07/2022 deri me daten 25/08/2022

   • Double Room With Balcony and Sea View - 180€
   • Double or Twin Room With Side Sea View - 155€
   • Double Room With Balcony - 140€
   • Triple Room With Side Sea View - 175€
   • Family Room With Balcony and Side Sea View - 185€
   • Triple Room With Balcony and Sea View - 180€

   Në çmim përfshihet mengjesi,pishina,parkimi dhe plazhi,

   Hotel Briliant

   Ofertat dhe Çmimet

   Oferta vlen per muajin Qeshor

   • Double room  48 euro
   • Double with Balcony  53 euro
   • Superior room with partial seaview 58 euro
   • Superior room with sea view 63 euro
   • Superior room with full sea view 68 euro
   • Triple Room 73 euro
   • Junior suite 88 euro
   • Family Suite 93 euro


   Oferta vlen per muajin Korrik & Gusht

   • Double room  73 euro
   • Double with Balcony  78 euro
   • Superior room with partial seaview 83 euro
   • Superior room with sea view 88 euro
   • Superior room with full sea view 98 euro
   • Triple Room 98 euro
   • Junior suite 123 euro
   • Family Suite 143 euro

    Në çmim përfshihet :
    Akomodimi në hotel
    Mengjesi,


   Check in Time 14.00
   Check Out Time 11.00
   Per late check out do te paguhet  +10 Euro per cdo ore qendrimi extra

   Rezervoni online

   Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

   Shiko të gjitha aktivitetet

   Saba Group

   Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.