Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Shëngjin
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Shengjin

Hotel Twin Towers

Ofertat dhe Çmimet

Oferta është e vlefshme për akomodim nga 01.07 deri më 20.07

 • Çmimi per 2 netë 70€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 105€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 140€  për person
 • Çmimi per 5 netë 175€  për person 

 Oferta është e vlefshme për akomodim nga 21.07 deri më 31.07

 • Çmimi per 2 netë 80€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 120€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 160€  për person
 • Çmimi per 5 netë 200€  për person 

Oferta është e vlefshme për akomodim nga 01.08 deri më 31.08

 • Çmimi per 2 netë 88€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 132€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 176€  për person
 • Çmimi per 5 netë 220€  për person 

Në çmim janë të përfshirë:
-Mëngjesi
-Darka
-Cader
-1 Vend parkimi
-Fitness
Wifi në të gjithë hotelin

POLITIKA E FEMIJEVE: (për të gjithë Sezonin)

 • 0-4 vjec falas                                                                                                                
 • 5-10 vjec 50%
 • Mbi 10 vjec pagesë e plotë

HOTEL MIRAMAR

Ofertat dhe Çmimet

Oferta është e vlefshme për akomodim nga 01.07 deri më 25.07

 • Çmimi per 2 netë 60€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 90€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 120€  për person
 • Çmimi per 5 netë 150€  për person 

Oferta është e vlefshme për akomodim nga 25.07 deri më 31.07

 • Çmimi per 2 netë 70€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 105€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 140€  për person
 • Çmimi per 5 netë 175€  për person 

Oferta përfshin:

Akomodimi në hotel ( Dhoma 2,3,4 )

Mëngjesi Darka 

Çadrat plazh ( 1 Çader për dhomë )

Parkingu Wi-Fi free

Politika e Fëmijeve:

0-3 vjet gratis

3–10 vjet 50% nga qmimi

 

Hotel Rafaelo 4*

Ofertat dhe Çmimet

 Oferta është e vlefshme për akomodim Family Hotel nga 01.07 deri më 31.08

 • Çmimi per natë 43€ për person  HB 2-4 netë
 • Çmimi per natë  40€ për person HB 5+ netë

Oferta është e vlefshme për akomodim Comfort Hotel 4* nga 01.07 deri më 31.08

 • Çmimi per natë 46€ për person  HB 2-4 netë
 • Çmimi per natë  43€ për person HB 5+ netë
 • Çmimi per natë 55€ për person  FB 2-4 netë
 • Çmimi per natë  53€ për person FB 5+ netë

Oferta është e vlefshme për akomodim Executive 5* nga 01.07 deri më 31.08

 • Çmimi per natë 53€ për person  HB 2-4 netë
 • Çmimi per natë  50€ për person HB 5+ netë
 • Çmimi per natë 65€ për person  FB 2-4 netë
 • Çmimi per natë  63€ për person FB 5+ netë

HB :Fjetja,Mëngjesi ,Darka,Shfrytezimi i pishines, Shezllone ne plazh

FB :Fjetja,Mëngjesi,Dreka,Snack ,Darka,Pije gjat vaktit te drekse dhe darkës ,Shfrytezimi i pishines, Shezllone ne plazh

 Bileta autobusit pages extra 10€ kthyese per person

Femijet 0-4 vjet Falas
Femijet 4-11 vjet -50%

NUEVO DELUXE HOTEL RESORT 4*

Ofertat dhe Çmimet

Oferta vlen per akomodim nga data 15/06/2021 deri me 15/09/2021

 • Dhoma Teke /Dopio 60€ Nata BB ( 2 PERSONA )
 • Dhoma Treshe 90€ Nata BB (3 PERSONA )
 • DUBLEX -2n1 = 120€Nata BB ( 4-5 PERSONA)

 

Qmimi perfshine:
*mengjesin
*pishina+shazllone
*parkimi
*ambjentet e argetimit per te rritur dhe femije
*kend argetimi per femije
*nje fushe futboll & volejboll

Pages Ekstra:

Transport hotel-plazh-hotel

Hotel Bar Restaurant Triumf Shengjin

 

Ofertat dhe Çmimet

Oferta është e vlefshme  nga 01.07.2021  deri më 31.07.2021

 • Dhoma per 2 Persona 65€ nata
 • Dhoma per 3 Persona 80€ nata
 • Dhoma per 4 Persona 95€ nata
 • Dhoma per 5 Persona 105€ nata

Minimumi i qendrimit 3 net 

Të perfshira ne qmim:

Mengjesi,Parkingu dhe Pishina ne Katin e 5

Femijet deri ne 3 vjet pa pages 

Ekstra Pages 10€ bileta kthyese

Hotel Wilson

Ofertat dhe Çmimet

Oferta është e vlefshme për akomodim ne dhome dyshe nga 15.07 deri më 30.07

 • Çmimi per 2 netë 90€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 135€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 180€  për person
 • Çmimi per 5 netë 225€  për person

 Oferta është e vlefshme për akomodim ne dhome treshe dhe katershe nga 15.07 deri më 30.07

 • Çmimi per 2 netë 80€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 120€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 160€  për person
 • Çmimi per 5 netë 200€  për person 

Oferta është e vlefshme për akomodim ne dhome dyshe nga 01.08 deri më 30.08

 • Çmimi per 2 netë 100€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 150€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 200€  për person
 • Çmimi per 5 netë 250€  për person 

 Oferta është e vlefshme për akomodim ne dhome treshe dhe katershe nga 01.08 deri më 30.08

 • Çmimi per 2 netë 80€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 120€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 160€  për person
 • Çmimi per 5 netë 200€  për person 

 • 0-4 vjec falas 
 • 5-9 vjec 50%
 • Mbi 10 vjec pagesë e plotë

Në çmim janë të përfshirë:
-Mëngjesi                                                                                                                                -Darka
-Pishina                                                                                                                                  -Çadra ne Plazh
-Wifi në të gjithë hotelin

POLITIKA E FEMIJEVE: (për të gjithë Sezonin)                                                 

Hotel Royal Palace Shengjin

Ofertat dhe Çmimet

Oferta është e vlefshme  nga 25.06.2021  deri më 10.07.2021

 • Dhoma per 2-3 Persona 40€ nata
 • Dhoma per 4-6 Persona 50€ nata
 • Dhoma per 7-8 Persona 60€ nata

Oferta është e vlefshme  nga 10.07.2021  deri më 31.08.2021

 • Dhoma per 2-3 Persona 60€ nata
 • Dhoma per 4-6 Persona 80€ nata
 • Dhoma per 7-8 Persona 100€ nata

Të perfshira ne qmim: Shfrytzimi i Pishines

Ekstra Pages 10€ bileta kthyese per person

Hotel Ambasador

Ofertat dhe Çmimet

Oferta është e vlefshme për akomodim ne dhome standarde nga 01.07 deri më 31.07

 • Çmimi per 2 netë 80€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 120€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 160€  për person
 • Çmimi per 5 netë 200€  për person 

Në çmim janë të përfshirë:
-Mëngjesi
-Darka
-Qadra ne Plazh

POLITIKA E FEMIJEVE: (për të gjithë Sezonin)

 • 0-5 vjec falas                                                                                                                
 • 6-12 vjec 50%

 

Hotel Frojd

Ofertat dhe Çmimet

 Oferta është e vlefshme për akomodim ne dhome standarde nga 01.07 deri më 30.08

 • Çmimi per 2 netë 70€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 105€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 140€  për person
 • Çmimi per 5 netë 175€  për person 

Check in : 12:00-14:00

Check out : 10:00

Në çmim janë të përfshirë:
-Mëngjesi
-Darka
-Qadra ne Plazh

POLITIKA E FEMIJEVE: (për të gjithë Sezonin)

 • 0-3vjec falas                                                                                                                
 • 3-10 vjec 50%

 

Hotel Domus

Ofertat dhe Çmimet

 

Oferta është e vlefshme për akomodim nga 01.06.21 deri më 30.06.21

 • Çmimi per 2 netë 60€ për person HB
 • Çmimi per 3 netë 90€  për person  HB
 • Çmimi per 4 netë 120€  për person HB 
 • Çmimi per 5 netë 150€  për person  HB

POLITIKA E FEMIJEVE: (për të gjithë Sezonin)

 • 0-4 vjec falas                                                                                                                
 • 5-7 vjec 50%
 • Mbi 7 vjec pagesë e plotë

Hotel Briliant

Ofertat dhe Çmimet

 Oferta është e vlefshme për akomodim ne dhome standarde nga 01.07 deri më 15.07

 • Çmimi per 2 netë 60€ për person 
 • Çmimi per 3 netë 90€  për person 
 • Çmimi per 4 netë 120€  për person
 • Çmimi per 5 netë 150€  për person 

Check in : 12:00-14:00

Check out : 10:00

Në çmim janë të përfshirë:
-Mëngjesi
-Darka
-Qadra ne Plazh

POLITIKA E FEMIJEVE: (për të gjithë Sezonin)

 • 0-3vjec falas                                                                                                                
 • 3-10 vjec 50%

 

 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.