Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Tiranë
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Tiranë

𝐓𝐄 𝐒𝐓𝐄𝐋𝐀 𝐑𝐄𝐒𝐎𝐑𝐓

Ofertat dhe Çmimet

Oferta Per muajin Prill

  • 2Nete –40 euro, p.p (BB)
  • 3Nete –60 euro, p.p (BB)
  • 4Nete – 80 euro, p.p (BB)

  • 2Nete –64 euro, p.p (HB)
  • 3Nete –96 euro, p.p (HB)
  • 4Nete – 128 euro, p.p (HB)

Ne cmim perfshihen: Fjetje, mëngjesi dhe darkë, shfrytezimi i pishinës.

 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.