Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Velipoj
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Velipoj

Hotel Center Park

Ofertat dhe Çmimet

Oferta është e vlefshme nga data  10.06.2022 deri me 30.06

 • Çmimi per 2 netë 60€ për person
 • Çmimi per 3 netë 90€ për person
 • Çmimi per 4 netë 120€ për person
 • Çmimi per 5 netë 150€ për person

Oferta është e vlefshme nga data  01.07.2022 deri me 15.07

 • Çmimi per 2 netë 66€ për person
 • Çmimi per 3 netë 99€ për person
 • Çmimi per 4 netë 132€ për person
 • Çmimi per 5 netë 165€ për person

 Të perfshira ne qmim:

Mengjesi,Darka,Pishina

Politika e femijeve :

Femijet 0-1.99 Vjet Pa Pages(Femija i pare)

Femijet 2-9.99 Vjet paguajn 50 % te çmimit

Hotel Lakaj

Ofertat dhe Çmimet

Oferta është e vlefshme nga data  13.06.2022 deri me 30.06

 • Çmimi per 2 netë 55€ për person
 • Çmimi per 3 netë 80€ për person
 • Çmimi per 4 netë 110€ për person
 • Çmimi per 5 netë 135€ për person

Oferta është e vlefshme nga data  01.07.2022 deri me 17.07

 • Çmimi per 2 netë 60€ për person
 • Çmimi per 3 netë 90€ për person
 • Çmimi per 4 netë 120€ për person
 • Çmimi per 5 netë 150€ për person

Oferta është e vlefshme nga data  18.07.2022 deri me 31.07

 • Çmimi per 2 netë 66€ për person
 • Çmimi per 3 netë 99€ për person
 • Çmimi per 4 netë 132€ për person
 • Çmimi per 5 netë 165€ për person

 Të perfshira ne qmim:

Mengjesi,Darka,Pishina

Politika e femijeve :

Femijet 0-2.99 Vjet Pa Pages(Femija i pare)

Femijet 3-9.99 Vjet paguajn 50 % te çmimit

Hotel Holiday

Ofertat dhe Çmimet

 Oferta është e vlefshme nga data  13.06.2022 deri me 30.06

 • Çmimi per 2 netë 50€ për person
 • Çmimi per 3 netë 75€ për person
 • Çmimi per 4 netë 100€ për person
 • Çmimi per 5 netë 125€ për person

Në çmim përfshihet:

ë Mëngjes Darkë Përdorimi i pishinës

Politika e femijeve :

Femijet 0-2.99 Vjet Pa Pages(Femija i pare)

Femijet 3-9.99 Vjet paguajn 50 % te çmimit

Hotel Arda

Ofertat dhe Çmimet

 Oferta është e vlefshme nga data  13.06.2022 deri me 30.06

 • Çmimi per 2 netë 50€ për person
 • Çmimi per 3 netë 75€ për person
 • Çmimi per 4 netë 100€ për person
 • Çmimi per 5 netë 125€ për person

Politikat për Fëmijët ; 0-4 Falas 5-9 50% zbritje mbi 10 vjet llogaritet i rritur

 

Hotel Real

Ofertat dhe Çmimet

 Oferta është e vlefshme nga data  13.06.2022 deri me 22.06

 • Çmimi per 2 netë 44€ për person
 • Çmimi per 3 netë 66€ për person
 • Çmimi per 4 netë 88€ për person
 • Çmimi per 5 netë 110€ për person

 Oferta është e vlefshme nga data  22.06.2022 deri me 04.07

 • Çmimi per 2 netë 54€ për person
 • Çmimi per 3 netë 71€ për person
 • Çmimi per 4 netë 98€ për person
 • Çmimi per 5 netë 125€ për person

 Oferta është e vlefshme nga data  05.07.2022 deri me 14.07

 • Çmimi per 2 netë 58€ për person
 • Çmimi per 3 netë 87€ për person
 • Çmimi per 4 netë 116€ për person
 • Çmimi per 5 netë 145€ për person

 Oferta është e vlefshme nga data  15.07.2022 deri me 31.07

 • Çmimi per 2 netë 66€ për person
 • Çmimi per 3 netë 99€ për person
 • Çmimi per 4 netë 132€ për person
 • Çmimi per 5 netë 165€ për person

Në çmim përfshihet:

ë Mëngjes Darkë Përdorimi i pishinës

Politika e femijeve :

Femijet 0-1.99 Vjet Pa Pages(Femija i pare)

Femijet 2-9.99 Vjet paguajn 50 % te çmimit

 

Grand Hotel Europa Resort

Ofertat dhe Çmimet

Oferta vlen për akomodim  vetem me mëngjes deri më 04.07

 • Çmimi per dhomë dyshe : 140€ nata BB
 • Çmimi per dhomë Deluxe (2 adl + 1ch): 186€ nata BB
 • Çmimi per dhomë Apartment (2 adl + 2 ch) : 251€ nata BB
 • Çmimi per dhomë Duplex Suite (2 adl) : 210€ nata BB
 • Çmimi per dhomë Presidential Suite (2 adl): 260€ nata BB 
 • Çmimi per dhomë Connected rooms (5p) : 335€ nata BB

 Oferta vlen për akomodim mëngjes dhe dark deri më 04.07

 • Çmimi per dhomë dyshe : 170€ nata HB
 • Çmimi per dhomë Deluxe (2 adl + 1ch): 231€ nata HB
 • Çmimi per dhomë Apartment (2 adl + 2 ch) : 311€ nata HB
 • Çmimi per dhomë Duplex Suite (2 adl) : 240€ nata HB
 • Çmimi per dhomë Presidential Suite (2 adl): 290€ nata HB
 • Çmimi per dhomë Connected rooms (5p) : 410€ nata HB

 -------------------------------------------------------------------------------------

 Oferta vlen për akomodim  vetem me mëngjes nga data  05.07 deri me 25.08

 • Çmimi per dhomë dyshe : 175€ nata BB
 • Çmimi per dhomë Deluxe (2 adl + 1ch): 237€ nata BB
 • Çmimi per dhomë Apartment (2 adl + 2 ch) : 325€ nata BB
 • Çmimi per dhomë Duplex Suite (2 adl) : 250€ nata BB
 • Çmimi per dhomë Presidential Suite (2 adl): 300€ nata BB 
 • Çmimi per dhomë Connected rooms (5p) : 438€ nata BB

 Oferta vlen për akomodim mëngjes dhe dark nga data  05.07 deri me 25.08

 • Çmimi per dhomë dyshe : 205€ nata HB
 • Çmimi per dhomë Deluxe (2 adl + 1ch): 282€ nata HB
 • Çmimi per dhomë Apartment (2 adl + 2 ch) : 385€ nata HB
 • Çmimi per dhomë Duplex Suite (2 adl) : 280€ nata HB
 • Çmimi per dhomë Presidential Suite (2 adl): 230€ nata HB
 • Çmimi per dhomë Connected rooms (5p) : 513€ nata HB

HB përfshin:

Akomodimi në hote, Mëngjesi , Darka, Pishina e jashtme dhe Aquaparku për femij dhe te rritur , Plazha Private (1 Shezllone për dhom , 2 Shezllone për Apartamtentet) ,Parkingu , Wifi

Politikat e fëmijëve:

 • Fëmijet prej 0 – 2.99 vjeq  - pa pages
 • Fëmijet prej 3 – 5.99 vjeq - 70% të qmimit të rriturit
 • Baby bed - 30 euro/night
 • Extra bed - 40 euro/night

 

Hotel Fishta

Hotel Royal Apartmants

Ofertat dhe Çmimet

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.