Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Kamping në Jalë
Shperndaje në Google Facebook

Kamping ne Jale

Kampingu i madh i Jalës po vjen. Det, plazhë, muzikë
Nga 01 Korriku nisje çdo natë 

  • Nisja Nga kampi ne ora 16:00

Listen e çmimeve e gjeni më poshtë:

  • Gjilani 20:30
  • Ferizaji 21:30
  • Prishtina 22:30
  • Suhareka 23:30 
  • Prizreni 23:55


Në çmim përfshihet : Udhëtimi , Fjetja në Kamping , Mëngjesi dhe Darka 

 

 

 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.