Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Shërbimet
Shperndaje në Google Facebook

Autobusë me qira

Saba Group ju ofron autobusë modern me qira - me çmime fantastike për të realizuar udhëtimet e juaja grupore. Shërbimet tona shtrihen brenda dhe jashtë Kosovës. Ju mund të zgjidhi autobusin i cili i plotëson kërkesat tuaja varësisht prej numrit të udhëtarëve.

Ju keni mundësi që nga web faqja jonë të parashtroni kërkesën për ofertë dhe ne ju dërgojmë opsionet më të mira për udhëtimin tuaj

Merr ofertë online  ose  Na kontaktoni

Udhëtime grupore

Gjatë punës jemi specializuar në udhëtime grupore, duke menaxhuar me çdo lloj sfide të udhëtimit dhe moshe të udhëtarëve. Kemi ndërtuar përvojë të mire me të gjitha kategoritë e udhëtarëve, duke filluar nga fëmijet, të rriturit avanturier e deri te moshat më të shtyera dhe deri më tani kemi arritur përmirësim të vazhdueshëm.

Saba Group ju ofron mundësinë që të merrni ofertë online për udhëtimin tuaj

 Merr ofertë online  ose  Na kontaktoni

Linja për Itali me autobus

Linje e rregullt nga Italia për në Kosovë dhe anasjelltas përmes Serbisë. Nisje nga Italia çdo të premte dhe aritja të nesërmën në Kosovë.

Nisjet nga Kosova çdo të Shtune dhe arritja në Itali të nesërmën

Arazhmane turistike

Ne kemi në disozicion ofertën më të zgjeruar për pushime në bregdetin shqipëtar me çmime shumë të favorshme për të gjitha prikat turistike në Shqipëri siç janë:

Fluturime

Ju ofrojmë rezervime për aeroplan në të gjitha destinacionet e botes, si dhe ekskluzivisht për destinacionet siç janë:

Rezervime për traget

Ju ofrojmë edhe rezervime për traget në detin adriatik me kompaninë e mirënjohur Adria Ferries në relacionet kryesore si:

  • Bari - Durrës - Bari
  • Durrës - Ancona - Durrës
  • Etj

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.