Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vera 2021
Shperndaje në Google Facebook
Oferta Per muajin Prill 2Nete –40 euro, p.p (BB) 3Nete –60 euro, p.p (BB) 4Nete – 80 euro, p.p (BB) 2Nete –64 euro, p.p (HB) 3Nete –96 euro, p.p (HB) 4Nete – 128 euro, p.p (HB) Ne cmim perfshihen: Fjetje, mëngjesi dhe darkë, shfrytezimi i pishinës.  

Oferta Vlen nga data 01.10.2021 deri me 31.11.2021  39 Euro/Person nata ne dhome Superiore 47 Euro/Person nata ne Junior Suite 55 Euro/Person nata ne Apartament 120 Euro/Person nata ne Suite Presidenciale Oferta Vlen nga data 01.12.2021 deri me 28.12.2021  49 Euro/Person n

Oferta vlen nga data 16.06.2021 deri me daten 12.07.2021 2Nete –70 euro, p.p (HB) 3Nete –105 euro, p.p (HB) 4Nete – 140 euro, p.p (HB) 5Nete – 175 euro, p.p (HB) 6Nete – 210 euro p.p (HB) Ne cmim perfshihen: Fjetja, mëngjesi ,darka dhe shfrytezimi i pishinës.   Oferta vlen nga data 13.07.2021

Oferta nga data 01/07/2021 deri me daten 15/07/2021 Dhoma DBL–60 euro,   nata  Dhoma TWIN –60 euro, nata  Dhoma TRPL – 70 euro, nata  Dhoma Suit– 90 euro, nata  Ne cmim perfshihet mengjesi,shezllonet ne plazh,parking.   Oferta nga data 15/07/2021 deri me daten 31/08/2021 Dhoma

Oferta vlen per akomodim nga data 01.09.2021 deri me daten 30.09.2021 Minimum Qendrim 2 net  Çmimi per  natë 70€ për person All Çmimi per  natë 65€ për person All(Qendrim 3-5 net) Çmimi per  natë 55€ për person All(Qendrim mbi 6 net) Çmimi per  natë 50€ për person BB(Meng

Oferta është e vlefshme për akomodim nga data 01.09.2021 deri më 31.09.2021 Çmimi per 2 netë 40€ për person HB Çmimi per 3 netë 60€  për person HB Çmimi per 4 netë 80€  për person HB Çmimi per 5 netë 100€  për person HB  Çmimi per 6 netë 120€  për person HB Oferta është e vle

Oferta është e vlefshme për akomodim nga 01.09 deri më 30.09 Çmimi per 2 netë 60€ për person  Çmimi per 3 netë 90€  për person  Çmimi per 4 netë 120€  për person Çmimi per 5 netë 150€  për person  Në çmim janë të përfshirë:-Mëngjesi -Darka-Cader-FitnessWifi në të gjithë hotelin P

Kampingu i madh i Jalës po vjen. Det, plazhë, muzikë Çmimet : 2 ditë / 1 natë 35€ per person 3 ditë / 2 netë 45 € per person 4 ditë / 3 netë 60 € per person 5 ditë / 4 netë 70 € per person 6 ditë / 5 netë 80 € per person   Nisja Nga kampi ne ora 16:30 Prishtina 22:30 Gjilani 20:30 Fe

 Ofertat vlejn per akomodim  gjat muajin Gusht. Akomodimi Fjetje Mengjesi  Darka Qadra Çmimi per 2 netë 90€ për person Çmimi per 3 netë 135€ për person Çmimi per 4 netë 180€ për person Çmimi per 5 netë 225€ për person Politika e femijeve: 0-5 vjeq 50% pages Nese ako

Oferta vlen per akomodim nga data 01.07.2021 deri me daten 31.07.2021 Akomodimi ne Dhome dyshe: Çmimi per 2 netë 80€ për person  HB Çmimi per 3 netë 120€  për person  HB Çmimi per 4 netë 160€  për person HB Çmimi per 5 netë 200€  për person  HB Akomodimi ne Dhome Treshe: Çmimi per 2 netë 7

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.