Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vera 2022
Shperndaje në Google Facebook

 Oferta vlen nga data 22.10.01. deri më 25.11.22.1 netë qëndrim në dhomë standarde për 2 persona me 90 euro2 netë qëndrimi në dhomë standarde për 2 persona me 180 euro3 netë qëndrimi në dhomë standarde për 2 persona me 255 euro  Paketa përfshin:* Mëngjesi në restorant AvalaPërmi

Oferta vlen deri me daten 22/07/2022 3 ditë - 2 netë - 90€ për person 4 ditë - 3 netë - 135€ për person 5 ditë - 4 netë - 180€ për person 6 ditë - 5 netë - 225€ për person  Oferta vlen nga data 22/07/2022 deri me 31/08/2022 3 ditë - 2 netë - 98€ për person 4 ditë - 3 netë - 147€

Për gjdo kerkes duhet te shikohet qmimi  

 Oferta vlen nga 15/07/ - deri me 31/08 60 euro/nata per person ( All Inclusive)   Oferta vlen nga 01.09.2022-04.09.2022    40 euro /nata per person ( All Inclusive)  Oferta vlen nga 01/09/ - deri me 15/09 45 euro/nata per person ( All Inclusive) Paketat All Inklusi

Oferta është e vlefshme nga data  15.07.2022 deri me 31.07 Çmimi per 2 netë 70€ për person Çmimi per 3 netë 105€ për person Çmimi per 4 netë 140€ për person Çmimi per 5 netë 175€ për person Oferta është e vlefshme nga data  25.08.2022 deri me 31.08 Çmimi per 2 netë 66€ për person

 Çmimi per person nga data 24.08-30.09 35€/personi në dhome standarte40€/personi suite me pamje nga mali45€/personi suite me pamje nga deti Në çmim janë të përfshirë:♦️Akomodim ne Hotel" Twin Towers"♦️ Mëngjesi& Darke♦️1 cader ne plazh dhe shazllone♦️Fitness 24 or

Kampingu i madh i Jalës po vjen. Det, plazhë, muzikë Çmimet : 3 ditë / 2 netë 65 € per person 4 ditë / 3 netë 75 € per person 5 ditë / 4 netë 85 € per person 6 ditë / 5 netë 100 € per person   Nisja Nga kampi ne ora 16:30 Prishtina 22:30 Gjilani 20:30 Ferizaji 21:15 Peja 22:00 Gja

 Oferta vlen per akomne Dhome Dyshe / 01/07/2022 - 15/07/2022 Çmimi per 1 natë 69€ për person HB Çmimi per 1 natë 90€ për person FB Oferta vlen per akomne Dhome Dyshe  15/07/2022 - 31/07/2022   Çmimi per 1 natë 89€ për person HB Çmimi per 1 natë 107€ për perso

Akomodimi nga 25/08 deri me 31/08 Çmimi per 2 netë 100€  për person  HB Çmimi per 3 netë 150€   për person  HB Çmimi per 4 netë 200€ për person HB Çmimi per 5 netë 250€ për person  HB Akomodimi nga 01/09 deri me 12/09/2022  Çmimi per 1 natë  40€  për person  HB Akomodimi nga 13/

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.