Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vikend në Sarandë
Shperndaje në Google Facebook

Vikend në Sarandë për vetëm 50 €

 

Për fëmijë deri 10 vjet, çmimi 45€

Udhetimet e Rradhës


📌Nisjet e radhës : 06.03.20 / 13.03.20 / 20.03.20 / 27.03.20 03.04.20 / 11.04.20 / 18.04.20 / 24.04.20 / 01.05.20 09.05.20 / 16.05.20

Dita 1 -

 •  Nisja nga Kosova
 •  Arritja në Gjirokaster
 •  Vizitë qytetit dhe Kalasë së Gjirokastërs
 •  Vizitë syrit te kalter
 •  Akomodimi në Hotel Erdano 500 m nga qendra në Sarandë
 •  Darka e planifikuar në ora 20:00 , pas darkës kohë e lirë

Dita 2 -

 •  Mengjesi Bufe e hapur në Hotel deri 09:30
 •  Vizitë në qyteitin antik Butrinti
 •  Vizite ishujve të Ksamilit
 •  Nga Saranda shetitje me Anije, ishujt e Ksamilit,Pema e thatë plazhi Pasqyrat eplazhet me të mira ne jug...! Pagesa per person 7 euro 2-3 ore shetitje
 •  Kthimi në Sarandë, vizite qytetit deri në ora 18:00
 •  Darka në ora19:00
 •  Pas darke muzikë

Dita 3 -

 •  Mengjesi bufe e hapur në Hotel 07:30 - 08:30
 •  Lirimi i hotelit në ora 09:00
 •  Vizitë ujvares në Borsh
 •  Vizitë plazhit të Himares
 •  Foto në ballkonin Llogaras
 •  Vizitë qytetit te Vlorës deri ora 16:00
 •  Kthimi në Prishtinë i planifikuar rreth orës 22:30

Nisjet

 • Nisja nga Prishtina 07:00

 •  Nisja nga Suhareka 07:50

 •  Nisja nga Prizreni 08:15

 •  Nisja nga Fushe Kosova 07:05

 •  Nisja nga Komorani 07:30

 •  Nisja nga Podujeva 05:30
 •  Nisja nga Ferizaji 05:45
 •  Nisja nga Gjilani 05:00
 •  Nisja nga Peja 06:30
 •  Nisja nga Gjakovë 07:30
 •  Nisja nga Mitrovica 05:30
 •  Nisja nga Vushtrri 06:00

Aranzhmani Përfshin:

 1. Udhetimin me autobus
 2. Akomodimi në Hotel Mario ne qendër te Sarandës
 3. Darka , mengjesi
 4. Viztat te përmendura me lart

Rezervo tani

Udhëtimi realizohet me Setra HD 415

Pamje nga vizitat e mëparshme

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.