Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vikend në Stamboll 2
Shperndaje në Google Facebook

Ofertat në Stamboll 2 Netë 3 Ditë

PERA CENTER HOTEL

Çmimi per person prej -199€ për person

 Cmimi perfshine:

Bileta avionit kthyse me bagazh 20+8kg per person
Transporti privat airoport hotel airoport
Akomodimi ne hotel per 2 nete/3 dite
Sherbimi ne hotel me mengjes
Taksat e airoportit
Fluturimi mund te behet nga Prishtina-Shkupi-Tirana 

Ofeta vlen per muajin nentor dhe vendet jane momentale

Përshkrimi i Hotelit

Adresa e Hotelit :Katip Mustafa Çelebi Mahallesi, Billurcu Sokak 14, Beyoğlu, İstanbul 34433

Me një qëndrim në Pera Center Hotel në Stamboll (Taksim), do të jeni brenda një 5-minuta në këmbë nga Sheshi Taksim dhe Rruga Istiklal. Ky hotel është 0.6 mi (1 km) nga Muzeu Pera dhe 1.5 mi (2.3 km) nga Pallati Dolmabahce.

1.59 km në Qendrën e Konventave: Qendra e Konventave dhe Ekspozitave në Stamboll
2.94 km në Bazilikën Cisterna
3.28 km në Blu Moschea
3.60 km në Aya Sofya
3.74 km në Distrikt: Aksaray
13.90 km në Qendrën e Konventave: Qendra Botërore e Tregtisë në Stamboll (WTCI)
14.23 km në Qendrën e Konventave: Qendra Ekspozicionale CNR
15.32 km nga Aeroporti: Atatürk (IST)
30.31 km në Qendrën e Konventave: Qendra e Konventave dhe Kongreseve Tuyap Fair
31.27 km për në Aeroport: Sabiha Gokcen (SAW) 

TAKSIM EXPRESS HOTEL

Çmimi per person prej -209€ për person

 Cmimi perfshine:

Bileta avionit kthyse me bagazh 20+8kg per person
Transporti privat airoport hotel airoport
Akomodimi ne hotel per 2 nete/3 dite
Sherbimi ne hotel me mengjes
Taksat e airoportit
Fluturimi mund te behet nga Prishtina-Shkupi-Tirana 

Ofeta vlen per muajin nentor dhe vendet jane momentale

Përshkrimi i Hotelit

Me një qëndrim në Taxim Express, do të gjendeni në qendër në Stamboll, brenda një makinë 5-minuta nga Ura e Galatës dhe Vodafone Arena. Ky hotel është 0.6 mi (1 km) nga Sheshi Taksim dhe 1.3 mi (2.1 km) nga Pallati Dolmabahce.

0.39 km në Qendrën e Konventave: Qendra e Konventave dhe Ekspozitave në Stamboll
4.21 km në Bazilikën Cisterna
4.54 km në Blu Moschea
4.85 km në Distrikt: Aksaray
4.86 km në Aya Sofya
14.62 km në Qendrën e Konventave: Qendra Botërore e Tregtisë në Stamboll (WTCI)
14.92 km në Qendrën e Konventave: Qendra Ekspozicionale CNR
16.01 km për në Aeroport: Atatürk (IST)
30.60 km në Qendrën e Konventave: Tuyap Fair Convention & Congress Center
31.70 km në Aeroport: Sabiha Gokcen (SAW)

 

BUYUK HAMIT HOTEL

Çmimi per person prej -229€ për person

 Cmimi perfshine:

Bileta avionit kthyse me bagazh 20+8kg per person
Transporti privat airoport hotel airoport
Akomodimi ne hotel per 2 nete/3 dite
Sherbimi ne hotel me mengjes
Taksat e airoportit
Fluturimi mund te behet nga Prishtina-Shkupi-Tirana 

Ofeta vlen per muajin nentor dhe vendet jane momentale

THE PEAK HOTEL

Çmimi per person prej -229€ për person

 Cmimi perfshine:

Bileta avionit kthyse me bagazh 20+8kg per person
Transporti privat airoport hotel airoport
Akomodimi ne hotel per 2 nete/3 dite
Sherbimi ne hotel me mengjes
Taksat e airoportit
Fluturimi mund te behet nga Prishtina-Shkupi-Tirana 

Ofeta vlen per muajin nentor dhe vendet jane momentale

 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.