Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vikend në Stamboll 3
Shperndaje në Google Facebook

Ofertat në Stamboll 2 Netë 3 Ditë

Elan Hotel Istanbul Pera

Aspen Hotel Ist

Ofertat dhe Çmimet

Grand Star Hotel Bosphorus & Spa

Konak Hotel Taksim

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.