Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vikend në Ulqin
Shperndaje në Google Facebook

Vikend në Ulqin për vetëm 50 €

Nisja te premten ne ora 23:00

Dita 1 -

 1. Arritja te shtunen 07:00 ne  Ulqin
 2. Akomodimi ne hotel Mediteran  
 3. Mengjesi 07:00-09:30 
 4. Akomodimi ne dhoma 
 5. Kohë e lirë për plazhë
 6. Darka ne 20:00 

Dita 2  -

 1. Mengjesi ne hotel 07:00-09:30
 2. Lirimi i hotleit 10:00 
 3. Kohe e lirë në Ulqin plazhe deri ne ora 17:00
 4. Aritja në Kosovë rreth ores 23:30

Nisjet

 1. Nisja nga Gjilani 22:30
 2. Nisja nga Prishtina 23:30
 3. Nisja nga Suhareka 00:30
 4. Nisja nga Prizreni  01:00

Akomodimi ne Hotel Mediteran

Rezervo tani

Udhëtimi realizohet me Setra HD 415

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.