Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vikend ne Vlorë
Shperndaje në Google Facebook

Vikend ne Vlorë

 

Fundjavë  #Vlorë #Tiranë #Durrës
Perjeto lundërimin me anije në #Karaburun #IshullinSazanit , #ShenVasilshpella e #HaxhiAli's  
Çdo Vikend nga data 20.04.2019 
Qmimi : 65 € 
📅 Dita 1
⭐Viziti Qytetit te Tiranes deri ne ora 15:00
⭐Akomodimi ne Hotel Aler Luxury në Vlorë
⭐Darka nga ora 20:00 -21:00
Dita 2
⭐Mengjesi ne Hotel nga 07:30-09:00
⭐Udhetim me anije qmimi 12 Euro Duke perfshir Shetitjet dhe dreka ne ket pages 
⛵ Karaburun & Muzeu i Pavaresise 
⛵ Vizitë ishullit Sazanit 
⛵ Vizitë në Shen Vasil - Shen Jane - shpella e Haxhi Ali's 
⭐Darka ne hotel nga ora 20:00-21:00
Dita 3
⭐Mengjesi ne Hotel 07:30-09:00
⭐Lirimi i hotelit dhe nisja ne ora 10:00
⭐Vizit Kalas se Kanines & Monsatiri Zvernecit deri ne ora 13:00
⭐Vizit Qytetit te vjeter te Durresit deri ne ora 17:00 
⭐Arritja ne Kosov rreth orës 22:00

Informata

Oferta Perfshin:

 • Mengjes dhe Dark ne Hotel Vlore
 • Udhetimi me Autobus

Pagesa Shtes:

 • Udhetim me anije ne Karaburun & Muzeu i Pavaresise

Nisjet:

 • Nisja nga Prishtina ora 07:00
 • Nisja nga Suhareka 07:50
 • Nisja nga Prizreni: 08:15
 • Nisja nga Peja ora 05:30 
 • Nisja nga Gjakova ora 06:15
 • Nisja nga Gjilani ora 05:00 
 • Nisja nga Ferizaji 5:45
 • Nisja nga Mitrovica 5:00
 • Nisja nga Vushtrria 5:30
 • Nisja nga Podujeve ora 06:00

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.