Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vera 2019
Shperndaje në Google Facebook

 Oferta Vlen nga data  :01.07.2019--deri me :31.07.2019 Çmimi per 2 persona ne  Dhom  Dyshe 2 net ➱100€  3 net ➱ 150€  4 net ➱ 200€ 5 net ➱ 250€                                 6 net ➱ 300€                              7net  ➱ 350€ --------------------------------------------------------

Te perfshira janë :Mëngjesi,Fjetja dhe Darka  Femit 0-2. falas,2.99-7.99 vjet paguan 70% të çmimit  Kujdes oferta vlen gjat muajit Korrik  .Ofertat : 2 netë 60€ 3 netë 85€ 4 netë 110€ 5 netë 135€ 6netë  160€ Hoteli Gjindet tek shkembi i kavajes  Gjithçka e përfshir

Kampingu i madh i Jalës po vjen. Det, plazhë, muzikëNga 15 qershori nisje çdo natë  Gjilani 20:00 Ferizaji 20:30 Prishtina 22:00 Suhareka 23:00  Prizreni 23:30Nisja Nga kampi ne ora 16:00 Listen e çmimeve e gjeni më poshtë:  1 natë 40€ 2 natë 50€ 3 natë 65€  4 natë 75€ 5 natë 85€ Në çm

Oferat me të mira në treg mengjes dhe darkë 2Nete – 70eur, p.p (HB) 3Nete – 105eur, p.p (HB) 4Nete – 140eur, p.p (HB) 5Nete – 175eur, p.p (HB) 6Nete – 210eur p.p (HB) 7Nete – 245eur p.p (HB) Oferta Vlen nga data 11.09.2019 2Net – 56eur, p.p (HB) 3Net – 84eur, p.p (HB) 4N

  Koncepti  mengjes  dhe udhëtimi  Oferta vlen  nga data 01.08.19 deri me 31.08.19 2 netë çmimi 95€  3 netë çmimi 130€  4 netë çmimi 165€ 5 netë çmimi 200€ 6 netë çmimi 235€ Akomodimi ne dhoma Dyshe . Chek in 11:00-12:00 Chek out 09:00-10:00 Koncepti  mengjes  dhe

Në Ofert janë të përfshira :Udhetimi,Hoteli,Mengjesi,Darka. Oferta vlen per akomodim gjat muajit Qershor . 2 netë   55€ 3 netë 75€ 4 netë 100 € 5 netë 125€ 6 netë  150 € Pushimi nis nga udhëtimi Vera 2019 me Saba Group  Në Ofert janë të përfshira :Udheti

 Te perfshira janë :Mëngjesi,DarkaShfrytzimi pishines ,Udhetimi, Shezllonet(nje çader per dhom ). Oferta vlen nga data 26.08.2019 Ofertat per person  2 netë 60€ për person 3 netë 85 për person 4 netë 110€ për person 5 netë 135€ për person 6 netë 160€ për person Check-in

2netë 55€ 3netë 75€ 4netë 95€ 5netë 115€ 6netë 135€ Të përfshira mengjesi  darka udhetimiOferta e vleshme deri me date 30.06.2019  Femit 0-2. falas,2.99-7.99 vjet paguan 85% të çmimit 2netë 65€ 3netë 95€ 4netë 125€ 5netë 155€ 6netë 185€ Të përfshira mengjesi  darka

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.