Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Mavrov - Maqedoni
Shperndaje në Google Facebook

Mavrova, është e lokalizuar në zonë malore të Maqedonisë së Veriut, prej 180KM, rreth 2h e 30 minuta vozitje personale.
 Dhe rekomandohet që gjithëmonë të jeni të pajisur me pajisjet e nevojshme për vozitje. #MAVROVO #skicenter

Bistra Hotel   - Mavrovë

Ofertat dhe Çmimet

Super çmime për një super dimër së bashku: ⛷️🏂
🏨 Hotel Bistra - Duke filluar nga 85 eur/për person

SPORT    HOTEL   - Mavrovë

Ofertat dhe Çmimet

Super çmime për një super dimër së bashku: ⛷️🏂
🏨 Hotel Sport - Duke filluar nga 75 eur/për person

SMRCHA HOTEL  - Mavrovë

Ofertat dhe Çmimet

Super çmime për një super dimër së bashku: ⛷️🏂
🏨 Hotel Smrcha - Duke filluar  nga 75 eur/për person

RADIKA HOTEL *****  - Mavrovë

𝐖𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐜𝐤𝐚𝐠𝐞𝐬

Oferta Vlen nga 

 1. Paketat do të jenë të vlefshme duke filluar nga 𝟐𝟖.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟑
  .
  ⭐ Paketa për 3 netë – 𝟏𝟓𝟗 𝐞𝐮𝐫𝐨 për person për 3 netë
  ⭐ Paketa për 5 netë – 𝟐𝟒𝟗 𝐞𝐮𝐫𝐨 për person për 5 netë
  ⭐ Paketa për 7 netë – 𝟑𝟐𝟗 𝐞𝐮𝐫𝐨 për person për 7 netë

  * Fëmijët 0-5,99 vjeç – pa pagesë
  * Fëmijët 5.99 -11.99 vjeç – 18 euro /në ditë

  * Përfshihen: Mëngjesi, Spa Center i rinovuar tërësisht, pajisje për ski dhe sajë, ski në oborrin e Hotelit  të Radikës

  *Të gjitha çmimet janë për person për akomodim në dhomë Superior
ShënimÇmimet janë për person
Pagesa është e detyrueshme në Euro
Për të hyrë në Republikën e Maqedonisë duhet të keni një certifikatë për vaksinën minimum prej 14 ditë nga doza e dytë para hyrjes në vend.
E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.

 Në çmim nuk përfshihet

 • Dreka 15€ për person -  Darka 15€ për person
 • Fëmijet deri 4-12 vjeç 15€ për netë (akomoduar me prindërit)
 • Personi i tretë në dhomë paguan 25€ për netë

Në çmim përfshihet

 • Akomodim në Hotel
 • Mëngjesi
 • Taksa turistike, Sigurimi, TVSH
 • Fëmijet deri 0-3.99 vjeç FREE (akomoduar me prindërit)
 • Qendër SPA & Fitness: Pishinë të Jashtme, Pishinë të Brendshme, Jakuzi, Sauna, Banja me avull, Pishinë Private Kabina
 • Lojëra argëtuese: Pingpong, Futboll tavoline
 • Kopsht i brendshëm dhe i jashtëm
 • Parking
 • Internet, IP/TV

Shenim Sqarim hapsira e akomodimit ne dhoma :
 Ne dhomat “superior” dhe “junior suit” mund te vendoset vetem 1 krevat ekstra, ndersa ne “apartament” mund te vendosen edhe 2 krevate ekstra.
Dhoma superiore – Maksimumi 3 persona – (krevat dopio dhe tek)
Junior Suite – Maksimumi 3 persona – (krevat dopio dhe tek)
Apartamenti – Maksimumi 4 persona  (krevat dopio dhe 2 krevate tek)
Apartamet Presidencial – Maksimumi 4 persona – (krevat dopio dhe 2 krevate tek)

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.