Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Tiranë
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Tiranë

𝐓𝐄 𝐒𝐓𝐄𝐋𝐀 𝐑𝐄𝐒𝐎𝐑𝐓 - Tiranë

Ofertat dhe Çmimet  te vlefshme per muajt Janar - Shkurt 2023

Check in time is  at  15:00h
Check out time is at 11:00h

Room Typology

Preferential price BB

Single Room

41 Euro/nata  1 person

Double room

29 Euro/Nata   per person

Triple room

24 Euro/nata   per person

Quadruple room

21  Euro/nata  per person

 • Çmimi i dhomës përfshin:
  - Mëngjesi në bufe
  - Palestër
  - Pishinë të brendshme
  - Parkim
  - Internet wireless ne dhome dhe ne te gjitha ambjentet e resortit
  - TVSH dhe taksat vendore
  - 50% ulje në paketën e hyrjes në SPA (përfshirë Jacuzzi, Sauna, Banjo Turke, Kripë Himalaje   Terapia,  Terapia Kneipp , Dushet Emocionale)

 Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shërbimet shtesë

Shënim
Çmimet janë për person
Pagesa është e detyrueshme në Euro
Për të hyrë në Republikën e Shqipërisë duhet të keni një dokument valid

E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.

Select Hill Resort  & Spa - Dajtë , Tiranë

Ofertat dhe Çmimet te vlefshme deri me 30 Maj 2023

 Check in time is at 15:00h
Check out time is at 11:00h

Room Typology

Preferential price BB

Standard Room

36 Euro/nata  per person

Deluxe (Pool View)

45 Euro/Nata   per person

Standard (Mountain View)

40  Euro/nata   per person

Executive suite

60  Euro/nata  per person

    Superior suite                                            75  Euro/nata  per person

Çmimi i dhomës përfshin:
- Mëngjesi në bufe
- Palestër
- Pishinë të brendshme
- Parkim
- Internet wireless ne dhome dhe ne te gjitha ambjentet e resortit
- TVSH dhe taksat vendore
- Hyrje në SPA (përfshirë Jacuzzi, Sauna, Banjo Turke, Kripë Himalaje Terapia, Terapia Kneipp , Dushet Emocionale)

 Në çmim nuk përfshihet
  Transferi
   Shërbimet shtesë

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.