Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Ulqin
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Ulqin

Hotel Pio

Ofertat dhe Çmimet

Oferta vlen deri me daten 22/07/2022

 • 3 ditë - 2 netë - 90€ për person
 • 4 ditë - 3 netë - 135€ për person
 • 5 ditë - 4 netë - 180€ për person
 • 6 ditë - 5 netë - 225€ për person 

Oferta vlen nga data 22/07/2022 deri me 31/08/2022

 • 3 ditë - 2 netë - 98€ për person
 • 4 ditë - 3 netë - 147€ për person
 • 5 ditë - 4 netë - 196€ për person
 • 6 ditë - 5 netë - 245€ për person 

Oferta përfshinë : Akomodimi në hotel, dhomë 2, 3 & 4                                  Mëngjesi                                                                                                                                 Dreka                                                                                                                             Darka në hotel ( Ala carte - me porosi)                                                            Përdorimi i pishinës         Wifi në gjithë hotelin                                                    

Politikat e fëmijëve : 

 • 0-4.99 vjet – pa pagesë
 • 5-9.99 – 50% zbritje

Hotel Mediteran

Ofertat dhe Çmimet

-OFERTA VLEN NGA 04.09.2022 - DERI ME  01.10.2022
Qmimi per 1 Natë 50€ per person 

 •  Minimumi i qendrimit 2 net .

    Oferta përfshinë :
     Akomodimi në hotel , dhomë dyshe , treshe, katërshe                                       Mëngjesi në hotel  
    Darka në hotel                                                                   
   Parkingu Wifi në gjithë hotelin  
   Akomodimi: Kategorija Superior Garden 

Parkingu per makina: –Gratis

Minimum qendrimi: 2 nete

Femijet: 0 – 5.99 vjec gratis (1femi)
(femija I dyte llogaritet me +50% zbritje)
Femijet: 6-11,99 vjec (- 50% zbritje)
Single room: +50%

Hotel Edita

Ofertat dhe Çmimet

Oferta vlen per muajin Qershor

 • 3 ditë - 2 netë - 70€ për person
 • 4 ditë - 3 netë - 105€ për person
 • 5 ditë - 4 netë - 140€ për person
 • 6 ditë - 5 netë - 175€ për person 

Oferta vlen per muajin Korrik Gusht

 • 3 ditë - 2 netë - 90€ për person
 • 4 ditë - 3 netë - 135€ për person
 • 5 ditë - 4 netë - 180€ për person
 • 6 ditë - 5 netë - 225€ për person 

Oferta vlen per muajin Shtator

 • 3 ditë - 2 netë - 70€ për person
 • 4 ditë - 3 netë - 105€ për person
 • 5 ditë - 4 netë - 140€ për person
 • 6 ditë - 5 netë - 175€ për person 

Oferta përfshinë : Akomodimi në hotel, dhomë 2, 3 & 4                                  Mëngjesi në hotel (Bufe e hapur)                                                                            Darka në hotel ( Ala carte - me porosi)                                                            Përdorimi i pishinës         Wifi në gjithë hotelin       Të gjitha taksat      Transportin 3 herë në ditë Hotel-Plazh-Hotel, plazh të vogël ose të madhe sipas dëshirës

Politikat e fëmijëve : 

 • 0-2 vjeç gratis
 • 2-5.99 vjeç 70% zbritje
 • 6-10 vjeç 50% zbritje

Hotel ALBATROS

Ofertat dhe Çmimet

Oferta vlen deri me 15/06/2022

 • 3 ditë - 2 netë - 70€ për person
 • 4 ditë - 3 netë - 105€ për person
 • 5 ditë - 4 netë - 140€ për person
 • 6 ditë - 5 netë - 175€ për person 


Oferta vlen prej 16/06 deri 05/07

 • 3 ditë - 2 netë - 80€ për person
 • 4 ditë - 3 netë - 120€ për person
 • 5 ditë - 4 netë - 160€ për person
 • 6 ditë - 5 netë - 200€ për person


Oferta vlen prej 06/07 deri 25/08

 • 3 ditë - 2 netë - 90€ për person
 • 4 ditë - 3 netë - 135€ për person
 • 5 ditë - 4 netë - 180€ për person
 • 6 ditë - 5 netë - 225€ për person


Femijet : 0-3 vjet Falas 
Femija I : 3-11 vjet -30% nese akomodohen ne shtrat me 2 adl
Femija II :3-11 vjet -50% zbritje nese akomodohen ne shtrat me 2 adl 
Femija II :3-11 vjet -50% zbritje nese akomodohen ne shtrat me 2 adl

në Ofert perfshihet:

Mëngjesi në hotel (Bufe e hapur) *Darka në hotel ( Meny )*Wifi në gjithë hotelin* Parkingu sipas disponueshmëris

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.