Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Pushime në Itali
Shperndaje në Google Facebook

Riviera shqipëtare

Ofrojmë zgjedhjen më të mire për pushime në bregdetin e Italisë në bashkëpunim me hotelet më të mira që janë në dispozicion për këtë vit në Jesolo të Italisë.  Oferta jonë përfshin udhëtimin, dhe akomodimin në hotel me lloje të ndryshme të pansioneve në vendet më të mira si:

  • Jesolo, Italy

Plotësoni formën e ofertës dhe ne do t'ju dërgojmë ofertë për pushimet tuaja me çmime shumë të mira

Foto nga disa hotele

Oferta për pushime

Plotëso formën e ofertës

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.