Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Kolasin-Mali i zi
Shperndaje në Google Facebook

Hotel Bianca Resort & Spa - Kolashin

Ofertat dhe Çmimet

PAKETA VJESHTA NE BIANCA RESORT - KOALSHIN 
Dy netë / tre ditë – 214,00 € për 2 persona

Paketa përfshin:
2 netë në dhomë standarde ose superiore / sipas disponueshmërisë
Mëngjesi dhe darka për dy në restorantin ndërkombëtar Chives
10% zbritje në Trajtimet Spa
Përdorimi falas i pishinës, xhakuzit, ambienteve të fitnesit dhe saunave
Vend parkimi falas, WI FI falas

SHËNIME:
Shtesa për fëmijë: Fëmijë nga 0-4,99 vjeç pa pagesë
Suplement për fëmijë nga 05-11.99 v.v. -15,00 € për fëmijë në ditë
Shtesa për të rritur të tretë është 25.00 € në ditë

Paketat nuk përfshijnë taksën e detyrueshme dhe sigurimin 1.50 € për të rritur, në ditë; 0.50 € për fëmijë, në ditë

Paketa është e vlefshme nga 1 tetor deri më 1 dhjetor 2023.

Paketa nuk është e vlefshme në periudhën 26 – 30 Nëntor
Shërbimi i pashfrytëzuar nuk do të zbritet nga çmimi i paketës
Trajtimet spa duhet të rezervohen paraprakisht
Norma e paketës përfshin TVSH
-Numri i paketave është i kufizuar..Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.