Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

BUDAPEST
Shperndaje në Google Facebook

Budapest, Hungari

Budapesti është një tjetër qytet i mrekullueshëm për t’u vizituar në shtator, kur temperaturat kanë rënë.
Ka kaq shumë pamje të bukura për të shijuar dhe aktivitete për të bërë në këtë kryeqytet të jashtëzakonshëm.
Një mundësi unike për të parë qytetin është duke lundruar me varkë përgjatë lumit ose duke vizituar ishullin Margaret në mes të lumit Danub.

Oferta   dhe   Hotele  të      Sygjeruara     për   të     vizituar     Hungarin

Hotel  Budapest  3*

Oferta dhe Qmimet

Hotel : Hotel Budapest 3* - Çmimi prej 219€ për përson

Në çmim përfshihet
➖ Bileta e aeroplanit Vajtje - Ardhje
➖ Akomodimi ne hotel
➖ Mëngjesi i perfshire 4 net
➖ Bagazh 8kg

Ofertat dhe vendet jan momentale !!

Hotel  Royal  Park  Botique  4*

Oferta dhe Qmimet

Hotel : Royal Park Botique 4* - Çmimi prej 219€ për përson

  Në çmim përfshihet
➖ Bileta e aeroplanit Vajtje - Ardhje
➖ Akomodimi ne hotel
➖ Mëngjesi i perfshire 4 net
➖ Bagazh 8kg


Ofertat dhe vendet jan momentale !!

ibis   Budapest  Castle  Hill  4*

 Oferta dhe Qmimet 

Hotel : ibis Budapest Castle Hill 4* - Çmimi prej 230€ për përson

  Në çmim përfshihet
➖ Bileta e aeroplanit Vajtje - Ardhje
➖ Akomodimi ne hotel
➖ Mëngjesi i perfshire 4 net
➖ Bagazh 8kg


Ofertat dhe vendet jan momentale !!

 

Crowne  Plaza  Budapest ,  an  IHG  Hotel

Oferta dhe Qmimet

Hotel : Royal Park Botique 4* - Çmimi prej 325€ për përson

  Në çmim përfshihet 
➖ Bileta e aeroplanit Vajtje - Ardhje
➖ Akomodimi ne hotel
➖ Mëngjesi i perfshire 4 net
➖ Bagazh 8kg

Ofertat dhe vendet jan momentale !!

Në çmim nuk përfshihet

    Viza hyrëse 
    Bagazhi Shtesë
   Transferi nga Aeroporti në Hotel  dhe anasjelltas

Shënime:

  Çmimet janë për person dhe janë të vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona

  Pagesa është e detyrueshme në Euro
 
  Ky udhëtim kërkon një pasaportë biometrike të vlefshme minimum prej 6 muajsh nga data e udhëtimit

  E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen % penallti sipas kushteve dhe rregulloreve te  Kompanis se  fluturimit dhe te Hotelit .

 
 
 
 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.