Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Fluturime në shumë destinacione botërore me cmime promovuese ..

Rezervoni online

Shërbimet tona

Udhëtime grupore

Eskursione me grupe të ndryshme  brenda dhe jashtë vendit

Shiko më shumë

Autobusë me qira

Për udhëtime grupore brenda dhe jashtë vendit si dhe kërkesa tjera

Shiko më shumë

Linja për Itali

Çdo të shtune linja e rregullt nga Kosova për Itali dhe anasjelltas

Shiko më shumë

Aranzhmane turistike

Oferta ekskluzive për bregdetin Shqipëtar dhe për Turqi

Shiko më shumë

Nuk keni kohë për të humbur dhe ju duhet
menjëherë një ofertë?

Na kontaktoni në Prishtinë në 044 233 555
ose në Itali në +39 0422 1695  373

Pamje të autobusëve

Për më shumë fotografi nga aktivitetet e ndryshme mbrenda dhe jashtë vendit me grupe të ndryshme turistike  mund ta vizitoni galerinë e fotografive

Shiko më shumë nga aktivitetet

Disa nga aktivitetet tona

Ose shiko të gjitha ngjarjet

Përshtypjet e klientëve

  • Staf profesional dhe i besueshëm, shërbime cilësore dhe njohuri të thella mbi trafikun vendor dhe ndërkombëtar, partner i pazëvendësueshëm në të gjitha aktivitetet e Klubit Alpin Prishtina.

    • Nazmi Hasanramaj , https://www.facebook.com/KlubiAlpin
  • E vlerësojmë lartë Saba Group. Ofrojnë shërbime te përkryera, janë të përpiktë ne ekzekutimin e itinerareve, udhëtimet janë te rehatshme.

    • Gjevalin Froku, Admin
  • Ka qenë një eksperiencë e shkëlqyeshme udhëtimi me Saba Group. Niveli i shërbimit ishte sipas standardeve evropiane

    • Ylber Makolli, Menaxher i transportit në shkollën Mileniumi i Tretë

Disa nga klientët tanë

Kemi kënaqësinë që t'ju prezantojmë disa nga klientët tonë me të
cilët kemi bashkëpunim të shkëlqyeshëm