Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Bullgari - Bansko
Shperndaje në Google Facebook

💡📍 Bansko, është e lokalizuar në zonë malore të maleve Pirin, si pjesë Parkut Nacional Pirin në jugëperëndim të Bullgarisë, prej 333KM, rreth 4h e 23 minuta vozitje personale. Dhe rekomandohet që gjithëmonë të jeni të pajisur me pajisjet e nevojshme për vozitje. #BANSKO #GONDOLACENTER

Strazhite Hotel  Bansko 💎⛄️

Oferta dhe Qmimet

4 Ditë 3 Netë  - prej  149€ per person 

Të përfshira në çmim:
✅Akomodimi në hotel për 3 netë
✅Shërbimi në hotel me mëngjes dhe darkë
✅Shfrytëzimi i fasiliteteve të hotelit

🔔Oferta speciale jane te limituar, andaj nxitoni për rezervime ❗

Grand Hotel Bansko   💎⛄️

Oferta dhe Qmimet
4 Ditë 3 Netë - prej 175€ per person

Të përfshira në çmim:
✅Akomodimi në hotel për 3 netë
✅Shërbimi në hotel me mëngjes dhe darkë
✅Shfrytëzimi i fasiliteteve të hotelit

🔔Oferta speciale jane  te limituar, andaj nxitoni për rezervime ❗

Hotel Casa Karina Bansko -

Oferta dhe Qmimet

4 Ditë 3 Netë - prej 175€ per person

Të përfshira në çmim:
✅Akomodimi në hotel për 3 netë
✅Shërbimi në hotel me mëngjes dhe darkë
✅Shfrytëzimi i fasiliteteve të hotelit

🔔Oferta speciale jane te limituar, andaj nxitoni për rezervime ❗
 

Ne çmim përfshihën:                                                                                                                                                 Ne çmim nuk perfshihet                                 
      
      Akomodimi në Hotel                                                                                                                                                          Viza Hyrese
      Mëngjesi dhe Darka                                                                                                                                                            Skipasse 
      Parking                                                                                                                                                                                        Shërbimet shtesë
      Internet                                                                                                                                                                                       Transporti
                                                                                                                                                                                                                Taksa turistike 10€ për person

   Shënime:

  Çmimet janë për person
  Nuk ofrohet shkollë për ski për fëmijët deri në 7 vjeç.
  Nuk ofrohet shkollë për snowboard për fëmijët deri në 12 vjeç.
  Pagesa është e detyrueshme në Euro
  E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.

 

 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.