Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Ngjarje
Shperndaje në Google Facebook

Ngjarje dhe udhëtime

20.02.2016
Pamje nga nisjet e përjavshme në linjen e rregullt me Autobus në Linjen Kosovë - Itali dhe anasjelltas 
20.02.2016
Pamje nga vizita e  studentëve të Kolegjit UBT në Tiranë në vizitë të institucioneve edukative
20.02.2016
Pamje nga vizita e Klubit Alpin Prishtina në Valbonë në drejtim të Majës së Jezercës, në Shkurt 2016
20.01.2016
Pamje gjatë udhëtimit me fëmijë me rastin e festimit të festës së abetarës me nxënësit e Prishtinës 
20.01.2016

Pushtimi i majës Mont Blanc në Francë nga Klubi Alpin Prishtina. Udhëtimi zgjati 10 ditë dhe ishte një përvojë unike ecja në alpet më të famshm

20.01.2016
Pamje nga nisjet e përjavshme në linjen e rregullt me Autobus në Linjen Kosovë - Italid dhe anasjelltas
20.01.2016

Vizitë nga studentët Zvicëran në Kosovë të cilët vizituan pikat kryesore turistike të Kosovës si Kompleksi Adem Jashari, si dhe shumë vende tje

20.01.2016
Pamje nga aktivitetet e Klubit Alpin Prishtina në lokacione të ndryshme në Kosovë. Pamejt aktuale nga vizita në bjeshkët e Pejës
20.01.2016

Vera 2015 e organizuar nga AUK me student nga Evropa dhe mbarë bota, të cilët vizituan Kosovën, Shqipërinë, Greqinë dhe Maqedoninë me qëllim

20.01.2016
Pamje nga aktivitetet e Klubit Alpin Prishtina në lokacione të ndryshme në Kosovë. Pamejt aktuale nga vizita në bjeshkët e Prizrenit
 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.