Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Sarand
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Sarand

Hotel Bougainvile

Ofertat dhe Çmimet

 Oferta vlen per akomne Dhome Dyshe / 01/07/2022 - 15/07/2022
 
Çmimi per 1 natë 69€ për person HB
 Çmimi per 1 natë 90€ për person FB

Oferta vlen per akomne Dhome Dyshe  15/07/2022 - 31/07/2022  
 Çmimi per 1 natë 89€ për person HB
 Çmimi per 1 natë 107€ për person FB

Oferta vlen per akomne Dhome Dyshe  01/08/2022 - 15/08/2022  
 Çmimi per 1 natë 101€ për person HB
 Çmimi per 1 natë 119€ për person FB

Oferta vlen per akomne Dhome Dyshe  15/08/2022 - 31/08/2022  
 Çmimi per 1 natë 103€ për person HB
 Çmimi per 1 natë 121€ për person FB

Oferta vlen per akomne Dhome Dyshe  01/09/2022 - 15/09/2022  
 Çmimi per 1 natë 81
€ për person HB
 Çmimi per 1 natë 99€ për person FB

Oferta vlen per akomne Dhome Dyshe  15/09/2022 - 31/09/2022  
 Çmimi per 1 natë 55
€ për person HB
 Çmimi per 1 natë 73€ për person FB


 • Akomodimi ne hotel : 
  MENGJESI -  DARKA ( HB ) 
  MENGJESI - DREKA  - DARKA ( FB ) 
  PISHINAT E JASHTME  
  ÇADER PLAZHI SHEZLLONE 

Hotel Mario Resort

Ofertat dhe Çmimet

Oferta vlen per akomodim nga data 01/08 deri me 31/08

 • Çmimi per 2 netë 60€ për person (Mengjes)
 • Çmimi per 3 netë 90€ për person (Mengjes)
 • Çmimi per 4 netë 120€ për person (Mengjes)
 • Çmimi per 5 netë 150€ për person (Mengjes)

Oferta vlen per akomodim nga data 01/08 deri me 31/08 

 • Çmimi per 2 netë 70€ për person (Mengjes,Dark)
 • Çmimi per 3 netë 105€ për person (Mengjes,Dark)
 • Çmimi per 4 netë 140€ për person (Mengjes,Dark)
 • Çmimi per 5 netë 175€ për person (Mengjes,Dark)

Në cmim perfshihet:
Akomodimi në hotel chek in 12:00h chek out 10:00h

Wi-Fi
Parkingu
Të gjitha taksat

Politika e femijeve :
Femijet 0 - 3.99 vjec  akomodohet me prinderit (shoqeruesit )
Femijet 4 - 9.99 vjec akomodohen me 30% ulje. 

Hotel Vola

Ofertat dhe Çmimet

Qmimi vlen per muajin deri me 15/09/2022 

Akomodimi ne dhome dyshe  /Twin/ Double /kapaciteti  2 persona 

 • Çmimi për 2 netë 60€  p.p
 • Çmimi për 3 netë 90€   p.p
  Çmimi për 4 netë 120€  p.p
 • Çmimi për 5 netë 150€  p.p

  Akomodimi ne Dhome Treshe  /kapaciteti  per  3 persona  

  • Çmimi për 2 netë 54€  p.p
   Çmimi për 3 netë 81€  p.p
  • Çmimi për 4 netë  108€ p.p
  • Çmimi për 5 netë  135€ p.p

   Akomodimi ne Apartmente me 2 dhoma /kapaciteti  4 persona  

   • Çmimi për 2 netë 50€  p.p
    Çmimi për 3 netë 75€  p.p
   • Çmimi për 4 netë  100€ p.p
   • Çmimi për 5 netë  125€ p.p


     Te perfshira :
     Akomodimi , ne dhoma 2she - 3she -  4she Apartmente 
     Mengjesi Bufe e hapur 
     Parking
     Wi fi  

   Politika e femijeve:
   0-4.99 vjeq Free
   5-11 vjeq me 50% te qmimit 

Hotel Nertili

Ofertat dhe Çmimet

Oferta vlen 21 Gusht-31 Gusht/2022

 •  Deluxe me pamje anesore nga deti: 65€ nata p.p
 •  Superiore me pamje nga deti; 70€ nata p.p

Oferta vlen 1 Shtator-15 Shtator

 •  Deluxe me pamje anesore nga deti: 50€ nata p.p
 •  Superiore me pamje nga deti; 60€ nata p.p

Oferta vlen 15 Shtator-30 Shtator

 •  Deluxe me pamje anesore nga deti: 45€ nata p.p
 •  Superiore me pamje nga deti; 50€ nata p.p

Te perfshira ne ofertë jane:
 Akomodimi në Hotel 
  Mengjesi ,
  Darka,
  Parkingu
  Shezllonet

Politikat e Femijeve:
Femijet 0-1.99 pa pages
Femijet 2-10 50% te qmimit 

Hotel Perla

Ofertat dhe Çmimet

 • Oferta vlen per akomodim nga 26/07 deri me 10/09/22

   • Çmimi per  2 netë 65€ për person
   • Çmimi per 3 netë 97€ për person
   • Çmimi per 4 netë 130€ për person
   • Çmimi per 5 netë 162€ për person

    Ne cmim perfshihet:
    Akomodimi në hotel chek in 12:00h -chek out 10:00h
    Mëngjesi  te Hotel #PERLA
    Darka    te Hotel #PERLA
    Pishina  te Hotel #PERLA
    Plazhi qader&shezllon te Hotel #PERLA
    Parkingu
    Të gjitha taksat
     Wi-Fi

  0-3.99 vjeq pa pages

  4-5.99 vjeq 50% zbritje

  6-11.99 vjeq 30% zbritje

  Hotel Sunrise

  Ofertat dhe Çmimet

  Oferta vlen per akomodim nga data  26/08 deri me daten 15/09/2022

  • -Akomodimi në Hotel SUNRISE !

   3 ditë - 2 netë - 60€për person
   4 ditë - 3 netë - 90€ për person
   5 ditë - 4 netë - 120€ për person
   6 ditë - 5 netë - 150€ për person

   Oferta përfshinë :
   -Akomodimi në hotel, dhomë 2, 3 dhe 4,
   -Mëngjesi dhe Darka ne hotele
   -Wifi në gjithë hotelin.
   -Pranimi i qelsave të dhomës : Check in : 12:00

   Politikat e femijeve
   Deri ne 3.99 vjec falas
   4-11.99 vjec paguajne 50% te cmimit te te rriturit

  Hotel Seaside

  Ofertat dhe Çmimet

   Oferta vlen per akomodim nga 26/07 deri me 10/09/2022

    • Çmimi per  2 netë 65€ për person
    • Çmimi per 3 netë 97€ për person
    • Çmimi per 4 netë 130€ për person
    • Çmimi per 5 netë 162€ për person

     Ne cmim perfshihet:
     Akomodimi në hotel chek in 12:00h -chek out 10:00h
     Mëngjesi  te Hotel #PERLA
     Darka    te Hotel #PERLA
     Pishina  te Hotel #PERLA
     Plazhi qader&shezllon te Hotel #PERLA
     Parkingu
     Të gjitha taksat
      Wi-Fi

   0-3.99 vjeq pa pages

   4-5.99 vjeq 50% zbritje

   6-11.99 vjeq 30% zbritje

   HOTEL Saranda Palace

     Oferta  vlen nga data 01/07/2023  deri 31/08/2023

   Oferta vlen per Akomodim ne    dhome Dyshe/ Double / Twin 

   • Çmimi per  2 netë  120€ për person
   • Çmimi per 3 netë  180€ për person
   • Çmimi per 4 netë  240€ për person
   • Çmimi per 5 netë 300€ për person

   Oferta vlen per Akomodim ne  dhome Dyshe/Pamje Deti 

   • Çmimi per  2 netë  150€ për person
   • Çmimi per 3 netë  225€ për person
   • Çmimi per 4 netë  300€ për person
   • Çmimi per 5 netë 375€ për person

    Oferta vlen per Akomodim ne dhome Treshe / Triple Pamje Deti  

   • Çmimi per  2 netë 110€ për person
   • Çmimi per 3 netë 165€ për person
   • Çmimi per 4 netë 220€ për person
   • Çmimi per 5 netë 275€ për person

   Oferta vlen Akomodim ne Apartment/ SUITE / 4 Persona Pamje Deti 

   • Çmimi per  2 netë  100€ për person
   • Çmimi per 3 netë  150€ për person
   • Çmimi per 4 netë  200€ për person
   • Çmimi per 5 netë  250€ për person

    

   Ofertat dhe Çmimet

     Oferta  vlen nga data 01/06 deri 30/06/2023

   Oferta vlen per Akomodim ne    dhome Dyshe/ Double / Twin 

   • Çmimi per  2 netë  80€ për person
   • Çmimi per 3 netë  120€ për person
   • Çmimi per 4 netë  160€ për person
   • Çmimi per 5 netë 200€ për person

   Oferta vlen per Akomodim ne  dhome Dyshe/Pamje Deti 

   • Çmimi per  2 netë  90€ për person
   • Çmimi per 3 netë  135€ për person
   • Çmimi per 4 netë  180€ për person
   • Çmimi per 5 netë 225€ për person

    Oferta vlen per Akomodim ne dhome Treshe / Triple Pamje Deti  

   • Çmimi per  2 netë 75€ për person
   • Çmimi per 3 netë 105€ për person
   • Çmimi per 4 netë 140€ për person
   • Çmimi per 5 netë 175€ për person

   Oferta vlen Akomodim ne Apartment/ SUITE / 4 Persona Pamje Deti 

   • Çmimi per  2 netë  70€ për person
   • Çmimi per 3 netë  105€ për person
   • Çmimi per 4 netë 140€ për person
   • Çmimi per 5 netë 175€ për person


   Në Çmim përfshieht : 

   • Akomodimi në Hotel 
   • Mëngjesi i përfshirë 
   • Shfrytëzimi i pishinës 
   • Akses në  Plazh
   • Parking  
   • Wifi  


   Saranda International

   Ofertat dhe Çmimet

   Tipii Dhomes :   Oferta vlen nga  25/08 deri me 01/09/2022 

   Dhoma Teke   -  60€ Qmimi per dhome 
   Dhoma Dopjo/Dyshe   - 60€ Qmimi per dhome 
   Dhoma Treshe       - 85€ Qmimi per dhome 

    Femijet 0 deri ne 3 vjec akomodohen falas;
   - 3 deri ne 8 vjec - 50 %zbritje
   - 8 deri 16 vjec   75% e cmimit te nje te rituri.

    
    
    

     

    

   Hotel BellaVista - Sarandë

   Ofertat dhe Çmimet

     Akomodimi ne Muajin MAJ/2023 

    • STANDART DOUBLE/TWIN   40€ NATA/ 2 PERSONA 
    • STANDARD TRIPLE ROOM   51€ NATA/ 3 PERSONA 
    • QUADRUPLE  ROOM  60€ NATA/ 4 PERSONA 

    Akomodimi ne Muajin  QESHOR /2023 

    • STANDART DOUBLE/TWIN   50€ NATA/ 2 PERSONA 
    • STANDARD TRIPLE ROOM   60€ NATA/ 3 PERSONA 
    • QUADRUPLE  ROOM  80€ NATA/ 4 PERSONA 

    Akomodimi ne Muajin  KORRIK 01/07- 11/07 /2023 

    • STANDART DOUBLE/TWIN   60€ NATA/ 2 PERSONA 
    • STANDARD TRIPLE ROOM   69€ NATA/ 3 PERSONA 
    • QUADRUPLE  ROOM  87€ NATA/ 4 PERSONA 

    Akomodimi ne Muajin  KORRIK 12/07- 31/07 /2023 

    • STANDART DOUBLE/TWIN   80€ NATA/ 2 PERSONA 
    • STANDARD TRIPLE ROOM  105 € NATA/ 3 PERSONA 
    • QUADRUPLE  ROOM  120€ NATA/ 4 PERSONA 

     

    Akomodimi ne Muajin  KORRIK 12/07- 31/07 /2023 

    • STANDART DOUBLE/TWIN   110€ NATA/ 2 PERSONA 
    • STANDARD TRIPLE ROOM  135€ NATA/ 3 PERSONA 
    • QUADRUPLE  ROOM  160€ NATA/ 4 PERSONA 


     Te perfshira :
     Akomodimi ne Dhome Dyshe SSV 1 ( Shtrat dopio +1Sofa/bed )
     Mengjesi,
     Wi fi
     Parking

     Politika e femijeve:
     0-1.99 vjeq Free 
     2-5.99 vjeq me  - 50% te qmimit  

    Hotel Demi

    STANDART DOUBLE/TWIN   Double +SOFA BED 
     ( 2 Te rritur +1 femij deri 5 vjet )

     DELUXE DOUBLE /   Double +SOFA BED 
     (3 Te rritur ose 2 Te rritur+1 femij deri 5 vjet )

    SUPERIOR DOUBLE ROOM  / Double +SOFA BED  SEAVIEW
    ( 3 Te rritur ose 2 Te rritur+1 femij deri 5 vjet )

     JUNIOR SUITE / Double +SOFA BED 
    ( 3 Te rritur ose 2 Te rritur+1 femij deri 5 vjet )

     DELUXE SUITE / Double +SOFA BED 
     ( 4  Te rritur )

     SUPERIOR SUITE / Double +SOFA BED 
    ( 3 Te rritur ose 2 Te rritur+1 femij deri 5 vjet )
     
     VIP SUITE / Double 
    ( 2 Te rritur+1 femij deri 10 vjet )

    Ofertat dhe Çmimet

    Qmimet e llogaritura per Natë / për dhomë 

    Oferta vlen per muajin MAJ /2023 

    • STANDART DOUBLE/TWIN  120€  
    • DELUXE DOUBLE   130€
    • SUPERIOR DOUBLE ROOM  150€
    • JUNIOR SUITE  170€
    • DELUXE SUITE  200€
    • SUPERIOR SUITE  210€
    • VIP SUITE  350€


    Oferta vlen per muajin QESHORT / SHTATOR

    • STANDART DOUBLE/TWIN  150€ 
    • DELUXE DOUBLE   170€
    • SUPERIOR DOUBLE ROOM  200€
    • JUNIOR SUITE  210€
    • DELUXE SUITE  240€
    • SUPERIOR SUITE  260€
    • VIP SUITE  400€


    Oferta vlen per muajin Korrik & Gusht

    • STANDART DOUBLE/TWIN  170€
    • DELUXE DOUBLE   190€
    • SUPERIOR DOUBLE ROOM 210€
    • JUNIOR SUITE  220€
    • DELUXE SUITE  260€
    • SUPERIOR SUITE  280€
    • VIP SUITE  450€

    Check in*: 14:30 – 00:00
    Check out*: 00:00 – 11:00

    Breakfast: Bufe during season, a la carte out of season.

    Children policy: 0-7 years old free
    8 years old and up 25 euro extra charge
    Late checkout : + 50% of the room rate

    Hotel Briliant

    Ofertat dhe Çmimet

    Oferta vlen per muajin Qeshor

    • Double room  48 euro
    • Double with Balcony  53 euro
    • Superior room with partial seaview 58 euro
    • Superior room with sea view 63 euro
    • Superior room with full sea view 68 euro
    • Triple Room 73 euro
    • Junior suite 88 euro
    • Family Suite 93 euro


    Oferta vlen per muajin Korrik & Gusht

    • Double room  73 euro
    • Double with Balcony  78 euro
    • Superior room with partial seaview 83 euro
    • Superior room with sea view 88 euro
    • Superior room with full sea view 98 euro
    • Triple Room 98 euro
    • Junior suite 123 euro
    • Family Suite 143 euro

     Në çmim përfshihet :
     Akomodimi në hotel
     Mengjesi,


    Check in Time 14.00
    Check Out Time 11.00
    Per late check out do te paguhet  +10 Euro per cdo ore qendrimi extra

    Rezervoni online

    Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

    Shiko të gjitha aktivitetet

    Saba Group

    Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.