Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Maldive
Shperndaje në Google Facebook
Muaji shkurt është kohë e shkëlqyer për të udhëtuar në Maldive.

Është muaji më i thatë i Maldiveve, me më pak se 70 mm reshje mujore, temperatura mesatare maksimale prej 30°C dhe rreth 10 orë me diell çdo ditë. Dukshmëria për zhytje dhe snorkeling është e shkëlqyer.

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.