Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

RIA Money Transfer
Shperndaje në Google Facebook

Ria Money Transfer

 Gjindemi ne Dardani - Rruga Bill Clinton ( përballë Ibër - Lepencit ) nr.136

Sherbimet qe mund te Kryhen

  • Dërgoni dhe pranoni para
  • Pagesat e energjisë elektrike ujit dhe Mbeturinave( pa provizion ) .
  • Pagesat e Kujteses dhe Telkos ( pa provizion )
  • Gjobat ne trafikut
  • Pagesat e universiteteve
  • Tatimet e ATK dhe Trusti 
  •  Pagesat per ministrine e puneve te mbrendshme
  • Pagesat per ministrine te infrastuktures 
  •  Pagesat komunale
  • Pagesat për kompanite e sigurimeve . 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.