Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Autobusë me qira
Shperndaje në Google Facebook

Tek ne mund të merrni autobusë me qira me çmime fantastike për të realizuar udhëtimet e juaja grupore. Më poshtë kemi prezantuar disa prej këtyre autobusëve. Kliko mbi foto për ti zmadhuar fotografitë

Travego e Kuqe

 57 +2  ulëse

 • Frigorifer 
 • Air kondicioner
 • WC
 • TV / DVD / Audio 
 • ABS,  ASR, ESP

Travego e Hirit

 • 56 +2  ulëse
 • Frigorifer 
 • Air kondicioner
 • WC
 • TV / DVD / Audio 
 • ABS,  ASR, ESP

Setra HD

 • 51 +2  ulëse
 • Kuzhinë/ kafe /  frigorifer
 • Air kondicioner
 • WC
 • TV / DVD / Audio
 • ABS,  ASR, ESP
 • Viti 2002

Porosite online këtë autobus

Setra 328

 • 75 +2  ulëse
 • Frigorifer 
 • Air kondicioner
 • WC
 • TV / DVD / Audio 
 • ABS,  ASR, ESP

Mercedes Viano

 • 8 + 1 ulëse
 • Air kondicioner
 • Shtrirje e ulsëve
 • TV / DVD / Audio
 • ABS, ASR, ESP
 • Viti 2005

Porosite online këtë minibus

Setra HDH

 • 53 +2  ulëse
 • Kuzhinë/ kafe /  frigorifer
 • Air kondicioner
 • WC
 • TV / DVD / Audio
 • ABS,  ASR, ESP
 • Viti 2001

Porosite online këtë autobus

Setra HDH

 • 51 +2  ulëse
 • Kafe / frigorifer
 • Air kondicioner
 • WC
 • TV / DVD / Audio
 • ABS,  ASR, ESP
 • Viti 2001

Porosite online këtë autobus

Setra GT HDH

 • 57 +2  ulëse
 • Kafe /  frigorifer
 • Air kondicioner
 • WC
 • TV / DVD / Audio
 • ABS,  ASR, ESP
 • Viti 2001

Porosite online këtë autobus

Mercedes Minibus Sprinter

 • 19 + 2 ulëse
 • Frigorifer
 • Air kondicioner
 • TV / DVD / Audio
 • ABS, ASR, ESP
 • Viti 2003

Porosite online këtë minibus

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.