Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Setra HDH 53+2
Shperndaje në Google Facebook

Merr autobusin Setra HDH 53+2

  • 53 +2  ulëse
  • Kuzhinë/ kafe /  frigorier 
  • Air kondicioner
  • WC
  • TV / DVD / Audio 
  • ABS,  ASR, ESP
  • Viti 2001

Plotëso formën për autobus me qira

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.