Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Velipoj
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Velipoj

Hotel Center Park

Ofertat dhe Çmimet

Oferta është e vlefshme nga data  15.07.2022 deri me 31.07.022

 • Çmimi per 2 netë 70€ për person
 • Çmimi per 3 netë 105€ për person
 • Çmimi per 4 netë 140€ për person
 • Çmimi per 5 netë 175€ për person

  Oferta është e vlefshme nga data  25.08.2022 deri me 31.08.2022

  • Çmimi per 2 netë 66€ për person
  • Çmimi per 3 netë 99€ për person
  • Çmimi per 4 netë 132€ për person
  • Çmimi per 5 netë 165€ për person

 Të perfshira ne qmim:

Mengjesi,Darka,Pishina

Politika e femijeve :

Femijet 0-1.99 Vjet Pa Pages(Femija i pare)

Femijet 2-9.99 Vjet paguajn 50 % te çmimit

Hotel Lakaj

Ofertat dhe Çmimet

Oferta është e vlefshme nga data  01.06.2022 deri me 14.06.2023

 • Çmimi per 2 netë 50€ për person
 • Çmimi per 3 netë 75€ për person
 • Çmimi per 4 netë 100€ për person
 • Çmimi per 5 netë 125€ për person

Oferta është e vlefshme nga data  15.06.2022 deri me 30.06.2023

 • Çmimi per 2 netë 56€ për person
 • Çmimi per 3 netë 84€ për person
 • Çmimi per 4 netë 112€ për person
 • Çmimi per 5 netë 140€ për person

Oferta është e vlefshme nga data  01.07.2022 deri me 12.07.2023

 • Çmimi per 2 netë 66€ për person
 • Çmimi per 3 netë 99€ për person
 • Çmimi per 4 netë 132€ për person
 • Çmimi per 5 netë 165€ për person

Oferta është e vlefshme nga data  13.07.2022 deri me 31.07.2023

 • Çmimi per 2 netë 76€ për person
 • Çmimi per 3 netë 109€ për person
 • Çmimi per 4 netë 147€ për person
 • Çmimi per 5 netë 185€ për person


Oferta është e vlefshme nga data  01.08.2022 deri me 24.08.2023

 • Çmimi per 2 netë 90€ për person
 • Çmimi per 3 netë 135€ për person
 • Çmimi per 4 netë 180€ për person
 • Çmimi per 5 netë 225€ për person
 • Çmimi per 6 netë 270€ për person

Oferta është e vlefshme nga data  25.08.2022 deri me 31.08.2023

 • Çmimi per 2 netë 76€ për person
 • Çmimi per 3 netë 109€ për person
 • Çmimi per 4 netë 147€ për person
 • Çmimi per 5 netë 185€ për person

Të perfshira ne qmim:   
Mengjesi ,
Darka ,
Pishina

Politika e femijeve :
Femijet 0-2.99 Vjet Pa Pages(Femija i pare)
Femijet 3-9.99 Vjet paguajn 50 % te çmimit

Hotel Holiday

Ofertat dhe Çmimet

Oferta është e vlefshme nga data  01.06.2023 deri me 14.06.2023

 • Çmimi per 2 netë 34€ për person
 • Çmimi per 3 netë 51€ për person
 • Çmimi per 4 netë 68€ për person
 • Çmimi per 5 netë 85€ për person

   Oferta është e vlefshme nga data  15.06.2023 deri me 31.06.2023

   • Çmimi per 2 netë 40€ për person
   • Çmimi per 3 netë 60€ për person
   • Çmimi per 4 netë 82€ për person
   • Çmimi per 5 netë 100€ për person


   Oferta është e vlefshme nga data  01.07.2023 deri me 14.07.2023

   • Çmimi per 2 netë 50€ për person
   • Çmimi per 3 netë 75€ për person
   • Çmimi per 4 netë 100€ për person
   • Çmimi per 5 netë 125€ për person

    Oferta është e vlefshme nga data  15.07.2023 deri me 31.07.2023
    • Çmimi per 2 netë 60€ për person
    • Çmimi per 3 netë 90€ për person
    • Çmimi per 4 netë 120€ për person
    • Çmimi per 5 netë 150€ për person

   Oferta është e vlefshme nga data  01.08.2023 deri me 25.08.2023

   • Çmimi per 2 netë 60€ për person
   • Çmimi per 3 netë 90€ për person
   • Çmimi per 4 netë 120€ për person
   • Çmimi per 5 netë 150€ për person

     Oferta është e vlefshme nga data  26.08.2023 deri me 10.09.2023

     • Çmimi per 2 netë 40€ për person
     • Çmimi per 3 netë 60€ për person
     • Çmimi per 4 netë 82€ për person
     • Çmimi per 5 netë 100€ për person


     Në çmim përfshihet:

     • Mëngjesi  bufe suedeze /e hapur 
     • Darka  
     • Përdorimi i pishinës
     • Parking
     • Wifi

     Politika e femijeve 

     • Femijet 0-2.99 Vjet Pa Pages(Femija i pare)
     • Femijet 3-9.99 Vjet paguajn 50 % te çmimit

     Hotel Arda

     Ofertat dhe Çmimet

     HOTEL ARDA

       Akomodimi Mengjesi  dhe  Darka  , parking , wifi
     Oferta është e vlefshme nga data  01.06.2023 deri me 30.06.2023

     • Çmimi per 2 netë 56€ për person
     • Çmimi per 3 netë 84€ për person
     • Çmimi per 4 netë 112€ për person
     • Çmimi per 5 netë 140€ për person
     • Çmimi per 6 netë 168€ për person
     • Çmimi per 7 netë 196€ për person

     HOTEL LONDON

       Akomodimi Mengjesi  Dreka dhe  Darka  , parking , wifi
     Oferta është e vlefshme nga data  01.06.2023 deri me 30.06.2023

     • Çmimi per 2 netë 44€ për person
     • Çmimi per 3 netë 66€ për person
     • Çmimi per 4 netë 88€ për person
     • Çmimi per 5 netë 110€ për person
     • Çmimi per 6 netë 132€ për person
     • Çmimi per 7 netë 154€ për person

      Politikat për Fëmijët ;

     • 0-4 Falas 5-9 50% zbritje
     • mbi 10 vjet llogaritet i rritur

      

     Hotel Qetesia te Indriti  - Velipoje

     Ofertat dhe Çmimet

       Akomodimi Mengjesi  dhe  Darka ,  Pishina , parking , wifi
     Oferta është e vlefshme nga data  01.06.2023 deri me 30.06.2023

     • Çmimi per 2 netë 48€ për person
     • Çmimi per 3 netë 72€ për person
     • Çmimi per 4 netë 96€ për person
     • Çmimi per 5 netë 120€ për person
     • Çmimi per 6 netë 144€ për person
     • Çmimi per 7 netë 168€ për person

      Akomodimi Mengjesi  Dreka dhe Darka ,  Pishina , parking , wifi
     Oferta është e vlefshme nga data  01.06.2023 deri me 30.06.2023

     • Çmimi per 2 netë 56€ për person
     • Çmimi per 3 netë 84€ për person
     • Çmimi per 4 netë 112€ për person
     • Çmimi per 5 netë 140€ për person
     • Çmimi per 6 netë 168€ për person
     • Çmimi per 7 netë 196€ për person      Politikat për Fëmijët ;

     • 0-4 Falas 5-9 50% zbritje
     • mbi 10 vjet llogaritet i rritur

      

     Hotel Real - Velipoje

     Ofertat dhe Çmimet

      Oferta është e vlefshme nga data  13.06.2022 deri me 22.06

     • Çmimi per 2 netë 44€ për person
     • Çmimi per 3 netë 66€ për person
     • Çmimi per 4 netë 88€ për person
     • Çmimi per 5 netë 110€ për person

      Oferta është e vlefshme nga data  22.06.2022 deri me 04.07

     • Çmimi per 2 netë 54€ për person
     • Çmimi per 3 netë 71€ për person
     • Çmimi per 4 netë 98€ për person
     • Çmimi per 5 netë 125€ për person

      Oferta është e vlefshme nga data  05.07.2022 deri me 14.07

     • Çmimi per 2 netë 58€ për person
     • Çmimi per 3 netë 87€ për person
     • Çmimi per 4 netë 116€ për person
     • Çmimi per 5 netë 145€ për person

      Oferta është e vlefshme nga data  15.07.2022 deri me 31.07

     • Çmimi per 2 netë 66€ për person
     • Çmimi per 3 netë 99€ për person
     • Çmimi per 4 netë 132€ për person
     • Çmimi per 5 netë 165€ për person

     Në çmim përfshihet:

     ë Mëngjes Darkë Përdorimi i pishinës

     Politika e femijeve :
     Femijet 0-1.99 Vjet Pa Pages(Femija i pare)
     Femijet 2-9.99 Vjet paguajn 50 % te çmimit

     𝐕𝐞𝐥𝐢𝐩𝐨𝐣𝐚 𝐆𝐫𝐚𝐧𝐝 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐑𝐞𝐬𝐨𝐫𝐭 - Velipojë

     Oferta vlen per Akomodim nga 05.07.2023-24.08.2023
     Akomodimi Bed & breakfast 
     ➖ Double / Twin Standard room / 148€ nata
     ➖ Deluxe (2adl +1 chd ) / 200€ nata
     ➖ Duplex suite (2 adl )/ 250€ nata
     ➖ Apartment (2 adl +2chd) 274€ nata
     ➖ Connected rooms (2 adl +2chd) 348€ nata
     ➖ Presidential Suite (2 adl ) 300€ nata
     ➖ Residences + Connected rooms ( 4 adl )
     (148€ Double) + 2960€ Connected rooms
     ----------------------------
     OOferta vlen per Akomodim nga 05.07.2023-24.08.2023
     Akomodimi Half board 
     ➖ Double / Twin Standard room / 198€ nata
     ➖ Deluxe (2adl +1 chd ) / 275€ nata
     ➖ Duplex suite (2 adl )/ 300€ nata
     ➖ Apartment (2 adl +2chd) 341€ nata
     ➖ Connected rooms (2 adl +2chd) 473€ nata
     ➖ Presidential Suite (2 adl ) 350€ nata
     ➖ Residences + Connected rooms ( 4 adl )
     (198€ Double) + 396€ Connected rooms

     Ofertat dhe Çmimet

     Oferta vlen per Akomodim nga 01.05 deri 01.06.2023

     ➖ Double / Twin room  80€ nata

     ➖ Triple Room /  110€ nata 

     Oferta përfshine:
     🔸 Akomodimi
     🔸 Mengjesin ( BB )
     🔸 Akses ne pishinat e jashtme dhe aquapark per femije dhe te rritur me animatore gjate gjithe dites
     🔸 Akses ne plazhin privat te resortit
     🔸 Parkingu dhe internet pa limit..
     🔸 Ne cmim nuk perfshihet sherbimi i masazheve dhe pijet❗️

     Politikat e fëmijëve:

     • Fëmijet prej 0 – 2.99 vjeq  - pa pages
     • Fëmijet prej 3 – 5.99 vjeq - 70% të qmimit të rriturit
     • Baby bed - 30 euro/night
     • Extra bed - 40 euro/night

      ----------------------------
     Oferta vlen per Akomodim nga 01.06. deri 05.07./25.08-30.09.2023
     Akomodimi Bed & breakfast 
     ➖ Double / Twin Standard  room  /  130€ nata
      Deluxe (2adl +1 chd )  / 176€ nata 
     ➖ Duplex suite (2 adl )/    200€ nata
     ➖ Apartment (2 adl +2chd)  241€ nata 
     ➖ Connected rooms (2 adl +2chd)   306€ nata 
     ➖ Presidential Suite  (2 adl )   250€ nata 
     ➖ Residences + Connected rooms ( 4 adl ) 
     (130€ Double) + 260€ Connected rooms

      ----------------------------
     Oferta vlen per Akomodim nga 01.06. deri 04.07./25.08-30.09.2023
     Akomodimi Half board 
     ➖ Double / Twin Standard  room  /  180€ nata
     ➖ Deluxe (2adl +1 chd )  /  251€ nata 
     ➖ Duplex suite (2 adl )/    250€ nata
     ➖ Apartment (2 adl +2chd)   341€ nata 
     ➖ Connected rooms (2 adl +2chd)   431€ nata 
     ➖ Presidential Suite  (2 adl )   300€ nata 
     ➖ Residences + Connected rooms ( 4 adl ) 
     (180€ Double) + 360€ Connected rooms


     Akomodimi Half board Perfshine :
     Akomodimin 
     Mengjesi & Darka (pijet nuk perfshihen )
     Pishina  e jashtme Aquapark per femije dhe te rritur 
     Plazhi Privat i hotelit Shezllone qader 
     Wifi 
     Parking 
     ----------------------------------------
     Akomodimi Bed & breakfast  Perfshine :
     Akomodimin 
     Mengjesi  (pijet nuk perfshihen )
     Pishina  e jashtme Aquapark per femije dhe te rritur 
     Plazhi Privat i hotelit Shezllone qader 
     Wifi 
     Parking 

     Rezervoni online

     Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

     Shiko të gjitha aktivitetet

     Saba Group

     Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.