Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Kontakti
Shperndaje në Google Facebook

Prishtinë

Boulevardi Bill Clinton Nr 130
10000 Prishtinë
Kosovë

Tel: +383 (0) 44 233 555
Tel: +383 (0) 44 390 571                                                                                                  

[email protected]    www.sabagroup.eu 

Për rezervime nga Italia

Orari  prej 09:30 deri ne ora 18:00

Tel: +39  348 004 4323
Tel: +39  327 343 0443                                                                                                     Tel: +39 346 561 9181

Të dhënat bankare

Emri I Perfituesit : SABA TOURS SHPK
NLB Bank KOSOVO

Account No: 1705 0010 1278 0797 EUR

Emri I Perfituesit : SABA TOURS SHPK
Raiffaisen Bank KOSOVO
Account No: 150 204 0000 299 222 EUR

Emri I Perfituesit : SABA TOURS SHPK
Banka Ekonomike  KOSOVO
Account No: 1404 0000  4175  2709  EUR

Suharekë

Rruga Brigada 123  No. 21
Përball stacionit të policisë

Suharekë

Tel:   +381 (0) 29 272 702
Fax: +381 (0) 29  272 705
Tel:   +383 (0) 49 233 555

Ose na kontaktoni online

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.