Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Durrës
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Durres

Diamma Resort Conference & Spa 5*   - Rruga Xixa, Kryemedhenje, Golem, Durres  Albania,

                       01.06.2024-14.09.2024
Delux quadraple room..........................................220€
Sea View Quadraple room...................................230€
Deluxe Double room ...........................................150€
Sea View Double +1..............................................170€
Sea View Family room..........................................250€
Deluxe family room...............................................240€
Deluxe triple room................................................190€
Sea view triple room...........................................200€
Sea view family +1 room.....................................260€

Ne cmim sipas ofertave perfshihet :
• akomodim ne Deluxe Double room
• mengjesi
• Pishina Verore
• çadrat ne plazh
• parking & Wifi 

Oferta dhe cmimet

PAKETA ALL INKLUSIVE / STANDART VILLA /  MAJ  2024 

 CMIMI / 70 euro/nata /personi

 •  Minimumi 3 nete qendrimi .


PAKETA ALL INKLUSIVE Qershor - Korrik - Gusht / 2024 
   Cmimi 115€ Nata / per person

 •   Minimumi  5 nete qendrimi .

 • Akomodim ne dhome standart vila
 • Mengjesi - Dreka - Snack 16:00 – 17:00 - Darka
 • Open bar nga ora 10:00-22:00 (pije locale shqipetare)
 • Plazh Privat - Pishine e brendshme/ e jashtme
 • Kids Club - Shezlong
 • Wifi/ Parking

Politika e femijeve

 • 0-2.99 vjec falas
 • 3-9.99 vjec 50% ulje

 • Check in ne oren 14:00 - Check out ne oren 11:00
 • Pishina jashte 10:00-18:00 -  Pishina brenda 12:00-00:00
 • Para check in dhe pas check out nuk mund te shfrytezohet asnje nga sherbimet pa pagese te perfshira ne pakete .

PREMIUM BEACH HOTEL

 •  01 - 30  QESHOR / 2024  -  79 EUR për person nata ;
 •  01 - 31  KORRIK  / 2024  -   89 EUR për person nata ;
 •  01 -  31  GUSHT  / 2024  -   99 EUR për person nata ;
 •  01 -  31  SHTATOR   / 2024  - 79 EUR për person nata ;

Cmimi përfshinë:

 • Akomodimi në hotel
 • Shërbimi All Inclusive në Premium Hotel
 • Shfrytëzimi I fasiliteteve të hotelit

Politika e fëmijëve:

 • 1 fëmijë 0-5vjec është Free ne një dhomë me dy persona,
 • 1 fëmijë 6-11vjec paguan 50% ne një dhomë me dy persona

SUNRISE PREMIUM HOTEL

 •  01 - 30  QESHOR / 2024  -  69 EUR për person nata ;
 •  01 - 31  KORRIK  / 2024  -   79 EUR për person nata ;
 •  01 -  31  GUSHT  / 2024  -   79 EUR për person nata ;
 •  01 -  31  SHTATOR   / 2024  -  69 EUR për person nata ;

Cmimi përfshinë:

 • Akomodimi në hotel
 • Shërbimi All Inclusive në Premium Hotel
 • Shfrytëzimi I fasiliteteve të hotelit

Politika e fëmijëve:

 • 1 fëmijë 0-5vjec është Free ne një dhomë me dy persona,
 • 1 fëmijë 6-11vjec paguan 50% ne një dhomë me dy persona

 

LUXURY PREMIUM FINESE

 •  01 - 30  QESHOR / 2024  -  79 EUR për person nata ;
 •  01 - 31  KORRIK  / 2024  -   89 EUR për person nata ;
 •  01 -  31  GUSHT  / 2024  -   99 EUR për person nata ;
 •  01 -  31  SHTATOR   / 2024  -  79 EUR për person nata ;

Cmimi përfshinë:

 • Akomodimi në hotel
 • Shërbimi All Inclusive në Premium Hotel
 • Shfrytëzimi I fasiliteteve të hotelit

Politika e fëmijëve:

 • 1 fëmijë 0-5vjec është Free ne një dhomë me dy persona,
 • 1 fëmijë 6-11vjec paguan 50% ne një dhomë me dy persona

Hotel Atrium Deluxe Resort - Durrës

Ofertat dhe Çmimet

  • 15/05 - 31/05/2024      56€ Nata / për përson 
  • 01/06 - 30/06/2024     70 €  Nata / për përson 
  • 01/07 - 31/07/2024     80 €  Nata / për përson 
  • 01/08 - 31/08/2024     85 € Nata / për përson 


  Qmimi  perfshinë : 

  • Akomodimi ne Dhome Dyshe / Treshe 
  • Mëngjesi i Perfshirë 
  • Darka e përfshirë 
  • Përdorimin e pishinës, peshqirëve, shezlongëve, ombrellës në plazhin privat. 
  • Parking - Wi fi 


  Politika e pageses për Fëmijët :

  • Fëmija i parë 0-2,99 vjeç (me dy të rritur) - Pa pagesë
  • Fëmija i dytë 0 - 4,99 vjeç (me dy të rritur) – 50% e të rriturve
  • Fëmija i parë 2.99-11.99 vjeç (me dy të rritur) – 50% zbritje
  • Fëmija i dytë 2.99-11.99 vjeç (me dy të rritur) – 50% zbritje

  • Orari i hyrjes në orën 14:00h
  • Orari i daljes nga ora 11:00h

  Max Royal G Hotel & Spa - Golem , Durres

  •  Paketa All Inclusive   (Akomodim ne dhome double ose triple)

   Kjo pakete perfshin:
  •Mengjesin •Dreken •Snack •Darken •Pije Pa limit (10:00-22:00)
  •Akses ne ambjentet e Spa Center (10:00-21:00)
  -pishina dimerore (30 °C)  -sauna -jacuzzi -dhoma e relaksit
  •Pishina e jashtme   •Plazhi Privat •Peshqiret e plazhit 
  •Free Wi-fi  •Free Parking •Animacion per femije •Sigurim 24h 
  ----------------------------------------------------------------------------------

  • Paketa Bed & Breakfast   (Akomodim ne dhome double ose triple)

  Kjo pakete perfshin:
  •Mëngjesin
  •Akses ne ambjentet e Spa Center (10:00-21:00)
  -pishina dimerore (30 °C) -sauna -jacuzzi -dhoma e relaksit
  •Pishina e jashtme   •Plazhi Privat •Peshqiret e plazhit
  •Free Wi-fi •Free Parking •Animacion per femije •Sigurim 24h

  Ofertat dhe Çmimet

  Oferta vlen për periudhen (  01/05-  31/05/2024 )

  • 44  Euro/nata per person Bed & Breakfast 
  • 64  Euro/nata /personi  Half Board 

  --------------------------------------------------------------------------
  Per muajin Qershor (1-15) kemi keto oferta:

  • 50  Euro/nata per person Bed & Breakfast 
  • 89 Euro/nata /personi  All Inclusive

  -------------------------------------------------------------
  Per muajin Qershor (16-30) kemi keto oferta:

  • 59  Euro/nata per person Bed & Breakfast 
  • 105 Euro/nata /personi  All Inclusive

  -------------------------------------------------------------------------Per Per muajin Korrik (1-15) kemi keto oferta:

  • 89  Euro/nata per person Bed & Breakfast 
  • 115 Euro/nata /personi  All Inclusive

  -------------------------------------------------------------------------
  Per muajin Korrik (16-31) kemi keto oferta:

  • 99  Euro/nata per person Bed & Breakfast 
  • 135 Euro/nata /personi  All Inclusive

  -------------------------------------------------------------------------
  Per muajin Gusht (1-25)kemi keto oferta:

  • 105  Euro/nata per person Bed & Breakfast 
  • 140 Euro/nata /personi  All Inclusive

  -------------------------------------------------------------------------
  Per muajin Gusht (26-31)kemi keto oferta:

  • 89  Euro/nata per person Bed & Breakfast 
  • 120 Euro/nata /personi  All Inclusive

  Politikat e femijeve:
  *Femija i pare nga 0-4 vjec eshte pa pagese.
  *Femija i dyte nga 0-4 vjec ka 50% zbritje.
  *Femija i trete nga 0-4 vjec 50% zbritje.
  *Fëmijët nga 5-10 vjec kane 50% zbritje.
  *Fëmijët mbi 10 vjec paguajne cmim te plote.

  Per dhomat me pamje nga deti duhet te paguani edhe 5 euro ekstra per dhomen per cdo nate qendrimi.
  Personi i vetem ne dhome paguan 80% te dhomes double.
  Nëse akomodohet një i rritur dhe një fëmijë, ai/ajo paguan për 2 të rritur.  Apartamenti i cili perbehet nga 2 dhoma, ka vleren minimumi 4 te rritur.

  HENRY Resort & Spa  5*  - Durres - Rruga Skenderbej, Golem

  Ofertat dhe Çmimet

  •   Periudha Akomodimit :  03.01/ 27.04. -  45€ Nata/per person
  •   Periudha Akomodimit :  28.04/ 31.05. -  50€ Nata/per person
  •   Periudha Akomodimit :  01.06/ 14.06. -  59€ Nata/per person
  •   Periudha Akomodimit :  15.06/ 30.06. -  70€ Nata/per person
  •   Periudha Akomodimit :  01.07/ 31.08. - 90€ Nata/per person
  •   Periudha Akomodimit : 01.09/ 14.09. -  70€ Nata/per person

   

  Në cmim përfshihet:
   - Akomodimi
   -Mengjesi dhe darka
   - Akses ne pishinen dimerore
   - Akses në Spa Center  (sauna, biosauna, banjo turke dush emocional, dhome kripe)
  - Akses ne fitness
    - Kend Lojrash per femije
  - Parkim- Wifi

  Politikat e fëmijëve: 
  Femijet 0 - 5.99 vjec falas
  Femijet 6 - 11.99 - 50 % zbritje
  Femijet 12 + konsiderohen te rritur


  Pages Shtesë 
  Taxa e qytetit 1 € Dita/personi
  Koncepti Full Board + 15€ per person  /  +17€ per person 
  Koncepti All Inklusive  +24€ per person  /  +30€ per person 

  • Periudha Korrik - Gusht   min. i qendrimit   5 netë 

  AMELIA MARE - Mali Robit, Durres

  Ofertat dhe Çmimet  nuk jan ne disponueshmri per vitin 2024 

  Hotel Bonita Luxury - Golem

  Ofertat dhe Çmimet nuk jan ne disponueshmri per vitin 2024

   

  Hotel Flower Garden , Rruga e Detit, Golem, Albania

  Ofertat dhe Çmimet/

  Flower Hotel, Rruga e Detit, Golem, Albania

  Ofertat dhe Çmimet

  𝐏𝐈𝐍𝐄𝐀 𝐇𝐎𝐓𝐄𝐋 ​ Resort  & Spa- Golem

  Hotel VM Resort- Golem

  Amber Hotel - Spille

  Sol Tropikal Hotel - Durres , Plazh Lagjia 13, rruga Prometeu, Plepa, Durrës, Albania

   

  Rezervoni online

  Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

  Shiko të gjitha aktivitetet

  Saba Group

  Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.