Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Shëngjin
Shperndaje në Google Facebook

Hotelet  në Shëngjin

Hotel Twin Towers

Ofertat dhe Çmimet

Muaji Maji: 15-31
-28 euro personi dhoma standarte
-33 euro personi suita me pamje mali
-38 euro personi suita me pamje deti

Muaji Qershor dt. 6-30:
- 38 euro personi dhoma standarte
- 43 euro personi suita me pamje mali
- 48 euro personi suita me pamje deti

Muaji Korrik dt. 1-20:
- 50 euro personi ne dhoma standarte
- 55 euro suita me pamje mali
- 60 euro suita me pamje deti

20 Korrik - 31 Gusht:
- 55 euro personi ne dhoma standarte
- 60 euro personi suita me pamje mali
- 65 euro personi suita me pamje deti

Muaji Shtator:
- 38 euro personi ne dhoma standarte
- 43 euro personi suita me pamje mali
- 48 euro personi suita me pamje deti

Në çmim janë të përfshirë:
♦️ Akomodim ne Hotel" Twin Towers"
♦️  Mëngjesi & Darke
♦️ 1 cader ne plazh dhe shazllone
♦️ Fitness 24 orë ne hotel falas
♦️ Wi-fi në të gjithë hotelin
♦️ Pishine

Politika per  Fëmijet:
0-3.99vjec Falas
4-9.99 vjec -50%e shumes
Mbi 10 vjec pagese e plote

Check in: 13:00  -  Check out: 10:00

HOTEL MIRAMAR

Oferta është e vlefshme nga 01/09  deri me daten 31/09/2022

 • 2 netë 3 ditë 70€ për person
 • 3 netë 4 ditë 105€ për person
 • 4 netë 5 ditë 140€ për person
 • 5 netë 6 ditë 175€ për person

Oferta përfshin: 

Akomodimi në hotel ( Dhoma 2,3,4 )
Mëngjesi ,
Darka 
Çadrat plazh ( 1 Çader për dhomë )
Parkingu
Wi-Fi free

Politika e Fëmijeve:
0-3 vjet gratis
3–7.99 vjet 50% nga qmimi 

Hotel  Rafaelo 4*

Oferta Rafaelo Executive & SPA 5*

Oferta vlen nga 09.06.2023 - deri 30.06.2023 
   🔹 65€ nata per person All 

Oferta vlen nga 01.07.2023 - deri 31.08.2023
   🔹85€ nata per person All 


Oferta All inklusive  përfshine : 
➖ Akomodimi në Rafaelo  Executive 5*
➖ Mëngjesi & Dreka & Snak &  Darka
➖ Pije gjatë dites nga 10:00 - 22:00
➖ Pishina e jashtme & Pidhina e brendshme
➖ Akses në plazh privat
➖ Spa ( sauna druri, sauna me avull, fitnes , jakuzzi)
➖ Parking 24h  , Wifi , Asistenc mjeksore 24h


-----------------------------------------------------------------------------------------

Qmimet e perfshira me  Akomodim &  Mengjesi 

Oferta vlen nga 01.05.2023 - deri  31.05.2023 
50€ / nata Dhomes Single /1 Persona BB
80€ / nata Dhome Dyshe / 2 Persona BB
110€ / nata Dhome Treshe /3 Persona BB
145 / nata Dhoma Katërshe / 4 Persona BB

Oferta vlen nga 09.06.2023 - deri 30.06.2023
50€ / nata Dhomes Single /1 Persona BB
90€ / nata Dhome Dyshe / 2 Persona BB
120€ / nata Dhome Treshe /3 Persona BB
145 / nata Dhoma Katërshe / 4 Persona BB

Oferta vlen nga 01.07.2023 - deri 31.08.2023
70€ / nata Dhomes Single /1 Persona BB
115€ / nata Dhome Dyshe / 2 Persona BB
145€ / nata Dhome Treshe /3 Persona BB
160 / nata Dhoma Katërshe / 4 Persona BB

 
 

Rafaelo Comfort & Family 4* Hotel

Oferta vlen nga 09/06/2023 deri 31/06/2023

  55€ / nata Dhome Dyshe / 2 Persona BB
  70€ / nata Dhome Treshe / 3 Persona BB
  80€ / nata Apartment me 2 Dhoma / 4 Persona

 Çmimi përfshinë:
  🔹Akomodimi ne Comfort hotel 4*
  🔹Mengjesi
  🔹Pishina e jashtme
  🔹Shezllone ne plazh
  🔹Parking
   🔹Wifi
————————————————-------------------------------------------------
 Oferta vlen nga 09/06/2023 deri 31/06/2023

 55€ / nata Dhome Dyshe / 2 Persona BB
 70€ / nata Dhome Treshe / 3 Persona BB
 80€ / nata Apartment me 2 Dhoma / 4 Persona

 Çmimi përfshinë:
  🔹Akomodimi ne Comfort hotel 4*
  🔹Mengjesi
  🔹Pishina e jashtme
   🔹Shezllone ne plazh 
   🔹Parking i garantuar 24h
   🔹 Kasaforte në dhome 
   🔹Wifi ne dhome dhe ambientet e jashtme
————————————————-------------------------------------------------
Oferta vlen nga 01/07/2023 deri 31/08/2023

75€ / nata Dhome Dyshe / 2 Persona BB
90€ / nata Dhome Treshe / 3 Persona BB
10€ / nata Apartment me 2 Dhoma / 4 Persona

Çmimi përfshinë:
  🔹 Akomodimi ne Comfort hotel 4*
   🔹Mengjesi
   🔹Pishina e jashtme
   🔹Shezllone ne plazh 
   🔹Parking i garantuar 24h
   🔹 Kasaforte në dhome 
   🔹Wifi ne dhome dhe ambientet e jashtme
————————————————-------------------------------------------------
Paketa  Akomodimi &  Mengjesi Dhe Darka 

 🔹01/05/2023-31/05/2023
    30€ nata per person HB

 🔹09/06/2023-30/06/2023
   35€ nata për përson HB

 🔹01/07/2023-31/08/2023
  50€ nata për përson HB

 Çmimi përfshinë:
  🔹Akomodimi ne Comfort hotel 4*
   🔹Mengjesi
   🔹Darka
   🔹Pishina e jashtme 
   🔹Shezllone ne plazh 
   🔹Parking i garantuar 24h
   🔹 Kasaforte në dhome 
   🔹Wifi ne dhome dhe ambientet e jashtme

Politika per femijet : 
🔹Mosha nën 5 vjeç falas
🔹Mosha 5-10.99 vjeç 50%
🔹Mosha 11 + me cmim të plotë


Shënim :  5 euro extra pages per dhomat me pamje nga pishina/deti 

NUEVO DELUXE HOTEL RESORT 4*

Ofertat dhe Çmimet

Oferta vlen per akomodim nga data 01.07 deri me 01.09.2022

 • Dhome dopio 70€ nata
 • Dhome treshe 100€ nata 
 • Dhome Familjare Duplex 130€ nata
 • Suite 100€


Qmimi perfshine:
*mengjesin
*pishina+shazllone
*parkimi
*ambjentet e argetimit per te rritur dhe femije
*kend argetimi per femije
*nje fushe futboll & volejboll

Pages Ekstra:
Femija deri ne moshen 10 vjeqare 10€ pages

Transport Hotel- Plazh - Hotel

Hotel Wilson

Ofertat dhe Çmimet

Oferta është e vlefshme për akomodim ne muajin MAJ /2023 

  25 € Nata për person Akomodimi në Dhomë Dyshe/trpl/apt


POLITIKA E FEMIJEVE: (për të gjithë Sezonin)                                                 
0-3,99 vjec falas 
4-9,99 vjec 50% zbritje 
Mbi 10 vjec pagesë e plotë

Chek in 12:00h - chek out 10:00h


Në çmim janë të përfshirë:

- Mëngjesi                                                                                                                                - Darka
-Akses në Pishina ( Qadër shezllon te pishina Extra pages )                                                                                                 
- Wifi në të gjithë hotelin 
- Qadra shezllon Përball Hotelit ose te Rëra e hedhur 

- Ditën e chek out ka mundesi për të bërë dush pas Plazhit 

Hotel Tanushaj - Kune , Shëngjin

Ofertat dhe Çmimet

   Oferta vlen  per muajin MAJ  /2023  
   40€/ Akomodimi në  Dhome Dyshe / Pamje Bjeshkeve 
   45€ /Akomodimi në  Dhome Dyshe /Pamje Pishine/Deti 
   45€/Akomodimi në  Junior Suite /   Pamje Deti 
   50€/Akomodimi në  Deluxe Suite/  Pamje Deti 

   Oferta vlen  per muajin  QESHOR  /2023 
  45€ / Akomodimi në  Dhome Dyshe / Pamje Bjeshkeve 
  50€ /Akomodimi në  Dhome Dyshe /Pamje Pishine/Deti 
  50€ /Akomodimi në  Junior Suite /   Pamje Deti 
  55€ /Akomodimi në  Deluxe Suite/  Pamje Deti 

   Oferta vlen  per muajin  KORRIK- GUSHT  /2023 
  50€ / Akomodimi në  Dhome Dyshe / Pamje Bjeshkeve              55€ /Akomodimi në  Dhome Dyshe /Pamje Pishine/Deti 
  55€ /Akomodimi në  Junior Suite /   Pamje Deti 
  60€ /Akomodimi në  Deluxe Suite/  Pamje Deti 

 Çmimi përfshinë:
🔹Akomodimi ne Hotel 
🔹Mengjesi
🔹 Darka 
🔹Pishina e jashtme
🔹Shezllone ne plazh
🔹Parking
🔹Wifi

Pages Shtes : 
Nëse dëshironi të përfshihet Dreka, duhet shtuar një çmim prej 13 euro për person./ditë . 

Numri maksimal i shtretërve shtesë që lejohet për fëmijë në dhomë është 1.
Qdo Krevat shtesë i nënshtrohen tarifave të aplikueshme 20 euro/per person / dite  dhe  sipas disponueshmërisë.. 

Politikat e femijeve:
Femija i parë 0- 4,99 vjeç pa pagese 
Fëmija i dyte 30 € për extra krevat.
Femijet 3-11.99 50% te qmimit ( akomodohen ne shtrat me prinder)

Hotel Ambasador

Ofertat dhe Çmimet


   • Oferta është e vlefshme për akomodim Dhome Double/Twin / deri me 31/08/2022 

         2 netë 3 ditë 95€ për person

    • 3 netë 4 ditë 142.50€ për person
    • 4 netë 5 ditë 190€ për person
    • 5 netë 6 ditë 237.50€ për person

    Oferta është e vlefshme për akomodim Dhome Triple /Quadruple / deri me 31/08/2022 

     2 netë 3 ditë 90€ për person

    • 3 netë 4 ditë 135€ për person
    • 4 netë 5 ditë 180€ për person
    • 5 netë 6 ditë 225€ për person 

Në çmim janë të përfshirë:
-Mëngjesi
-Darka
-Qadra ne Plazh
-PARKING 
- WIFI 

POLITIKA E FEMIJEVE: (për të gjithë Sezonin)

 • 0-4 vjec falas                                                                                                                
 • 5-9 vjec 50%

Hotel Frojd - Shëngjin


Check in :14:00h -  Check out :10:00h

 Në çmim janë të përfshirë:
 Mëngjesi
 Darka  
 Qadra & shezllon ne Plazh 
 Parking 
 Wi Fi

 POLITIKA E FEMIJEVE: (për të gjithë Sezonin)
 0-2.99vjec falas                                                             
 3-10 vjec 50%


 

Ofertat dhe Çmimet

 Oferta vlen per muajin  MAJ /2023 

 •  Dhoma Dyshe / Treshe pamje Anesore /Deti  

   çmimi  28€ nata / për përson 

 •  Dhoma Familjare  standarde / pamje Anesore /Deti  

   çmimi  25€ nata / për përson 

 • Dhoma Dyshe /Treshe  Pamje Deti 
  çmimi  30€ nata / për përson 
 • Dhoma Familjare  standarde / Pamje Deti 

    çmimi  30€ nata / për përson 

01-06/- 06/06/2023  /    45€ nata per person BB

 Oferta vlen per muajin  7-30 QESHOR /2023

 •  Dhoma Dyshe / Treshe pamje Anesore /Deti  

   çmimi  38€ nata / për përson 

 •  Dhoma Familjare  standarde / pamje Anesore /Deti  

  çmimi  35€ nata / për përson 

 • Dhoma Dyshe /Treshe  Pamje Deti 

     çmimi  45€ nata / për përson 

 • Dhoma Familjare  standarde / Pamje Deti 

   çmimi  43€ nata / për përson

 Oferta vlen per muajin  01/07  -  20/07 /2023

 •  Dhoma Dyshe / Treshe pamje Anesore /Deti  

   çmimi  50€ nata / për përson 

 •  Dhoma Familjare  standarde / pamje Anesore /Deti  

  çmimi  45€ nata / për përson 

 • Dhoma Dyshe /Treshe  Pamje Deti 

     çmimi  60€ nata / për përson 

 • Dhoma Familjare  standarde / Pamje Deti 

   çmimi  55€ nata / për përson

 Oferta vlen per muajin  20/07  -  31/08/2023

 •  Dhoma Dyshe / Treshe pamje Anesore /Deti  

   çmimi  65€ nata / për përson 

 •  Dhoma Familjare  standarde / pamje Anesore /Deti  

  çmimi  60€ nata / për përson 

 • Dhoma Dyshe /Treshe  Pamje Deti 

     çmimi  70€ nata / për përson 

 • Dhoma Familjare  standarde / Pamje Deti 

   çmimi  65€ nata / për përson

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.