Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Venecia
Shperndaje në Google Facebook

 

Venezia

VIZITO VENECIAN

 

Hotelet 

Akomodim   & Mëngjesi 

1. ---------------

--   Euro /per person

2.   -----------

---  Euro /per person

3. --------------

---  Euro /per person

4.  -----------------

---   Euro /per person

5.  ----------------------- ---   Euro /per person➖ Bileta e Aeroplanit  Vajtje - Ardhje                      Fluturimet mund te behen direkt  nga : Shkupi , Tirana ,& nga  destinacione tjera te europes  etj..
➖ Akomodimi ne hotel min. 2  net                                         Akomodimi mund te behet  nga 2 e me shume Net /varesisht nga kerkesa 
➖ Mëngjesi i perfshire  
➖ Bagazh 8kg 

Ofertat dhe vendet jan gjithmone momentale !!

Në çmim nuk përfshihet

 •     Viza hyrëse 
 •     Bagazhi Shtesë
 •    Transferi nga Aeroporti në Hotel  dhe anasjelltasShënime:

    Çmimet janë për person dhe janë të vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona

    Pagesa është e detyrueshme në Euro
   
    Ky udhëtim kërkon një pasaportë biometrike të vlefshme minimum prej 6 muajsh nga data e udhëtimit

    E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen % penallti sipas kushteve dhe rregulloreve te  Kompanis se  fluturimit dhe te Hotelit .


  Çmimet janë për person dhe janë të vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona

  Pagesa është e detyrueshme në Euro
 
  Ky udhëtim kërkon një pasaportë biometrike të vlefshme minimum prej 6 muajsh nga data e udhëtimit

  E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen % penallti sipas kushteve dhe rregulloreve te  Kompanis se  fluturimit dhe te Hotelit .
  

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.