Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Linja:Kosovë-Itali-Kosovë
Shperndaje në Google Facebook

Linja: Itali- Slloveni- Kosovë

Nisjet nga Itali:

  • Itali-Sloveni-Kosovë : Gjdo të Martë  dhe te Premte 

Orari  nga Italia :

Nisja nga Italia:
Linja 1:
🔵 Siena (Stacioni Trenit) në ora 07:05
🔵 Firenze (rr.Via di Novoli) në ora 08:35
🔵 Bologna (Stacioni Autobusave) në ora 09:50
🔵 Padova (Stacioni Autobusave) në ora 11:55
🔵Treviso (Stacioni Trenit) në ora 13:15
🔵 Orzinuovi (Te Primavera) në ora 08:10
🔵Orago  në ora 08:05

Linja 2:
🔵 Merano (Stacioni Autobusave) në ora 07:00
🔵 Bolzano (Parkimi Piazza I Maggio) në ora 07:55
🔵 Trento (Parkimi në dalje të autostradës Trento Veri) në ora 08:45
🔵 Montecchio (Parkingu Autostrades) në ora 10:10
🔵 Treviso (Stacioni Trenit) në ora 13:15
🔵 Portoguaro (Stacioni Trenit rruga Diaz) në ora 14:20

Linja 3:
🔵 Calcio në ora 08:00
🔵 Chiari në ora  08:30
🔵 Roccofranca (Te Primavera) në ora 08:25
🔵 Rovato (Stacioni Trenit) në ora 09:00
🔵 Verona (Stacioni Trenit Porta Nuova) në ora 10:00
🔵 Arzignano (Stacioni Trenit) në ora 10:55
🔵 Treviso (Stacioni Trenit) në ora 13:15
🔵 Trieste (Stacioni Autobusit) në ora 14:00

Linja:  Kosovë - Slloveni-Itali

Nisjet nga Kosova:

  •  Kosovë-Sloveni-Itali :  Gjdo të Merkure dhe te Shtune 

Qytete dhe Orari Nisjes nga Kosova :

🔵 Prizren në ora 11:00h
🔵 Suharekë në ora 11:30
🔵 Malishevë në ora 12:20h
🔵 Komoran në ora 12:30h
🔵 Prishtine në ora 13:15h
🔵 Podujev në ora 14:00h

 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.