Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Ngjarje
Shperndaje në Google Facebook

Ngjarje dhe udhëtime

Hendbollistet nga Evropa për koampionat në Kosovë
20.01.2016

Pamje e nga vizita e hendbollistëve Evropian gajtë qëndrimit në Kosovë për ndeshjet e kampionatit të hendbollit për femra. Pjesëmarrës nga Kosov

Në majën e Jezercës në Shqipëri
20.01.2016

Pamje nga ngjitja alpine e Klubit Aplin Prishtina në majën e Jezercës në Shqipërinë e veriut në lartësi 2694m/lmd. Udhëtimi ishte sfidues dhe aven

Vizita e biznesmenave shqipëtar nga Amerika
20.01.2016

Vizitë e biznesmenave shqipëtar nga Amerika në Kosovë ku vizituan disa biznese vendore. Po ahstu me këtë grup kishin arritur për vizitë edhe di

Vizitë në Ulpianë nga një grup ndërkombëtar
20.01.2016
Vizitë në Ulpianë dhe vende tjera të Kosovës të një grupi ndërkombëtar i cili qëndroi për vizitë në Kosovë 
Don Bosko
20.01.2016
Pamje nga udhëtimi me Don Bosko
Eurotip me grupin nga UBT
20.01.2016

Pamje nga Eurotripi me studentët e Universitetit UBT nëpër Europë. Udhëtimi kaloi nëpër Kroci, Slloveni, Austri, Gjermani, Holandë, Çeki dhe zgja

Grupi nga Prizreni
20.01.2016

Pamje nga udhëtimi grupor në Bogë dhe Rugovë organizuar nga Zani Tours me seli në Prizren. Pamje nga restorani Hani i Hotit në grykë të Rugovës

Ecje me Klubin Aplin Prishtina
20.01.2016

Pamje nga ecja me grupin Alipn Prishtina në Grykën e Rugovës ku për transport u përkujdesëm ne. Ishte një ditë e mrekullueshme me plotë aktivite

Udhëtim në Shkup me UBT
20.01.2016
Pamje nga udhëtimi grupor në Shkup me studentët e Universitetit të Biznesit dhe Teknologjisë "UBT"
Udhëtim grupor në Bulgari me
20.01.2016

Pamje nga udhëtimi grupor me grupin "Klubin Alpin Prishtina" në Burovec - Bulgari. Ishte një udhëtim i këndshëm dhe për grupin  një eksperie

 

Rezervoni online

Kërko udhëtim

Relacioni

Te rritur

Femije

Bebe

Data e nisjes

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.