Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Udhëtime grupore
Shperndaje në Google Facebook

Udhëtime grupore

Mundësi të shumta

Shijoni botën me udhëtime grupore ku aventura dhe kënaqësia janë të sigurta.

Me ne ju mund ti organizoni udhëtimet më të mira në vend dhe jashtë tij. Ne ju ofrojmë autobusat më komod dhe kushtet më të mira për udhëtime grupore.

Shiko udhëtimet me grupet e ndryshme

Fotografi

Kërko ofertë online për udhëtim grupor

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.