Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Dimri 2018/19
Shperndaje në Google Facebook

Udhetime ne Bogë

❄️❄️PRISHTINË - BOGË - PRISHTINË❄️❄️

❄️ Nisjet të Dielen
❄️ Prishtinë 07:30 pran zyres SabaTours 
❄️ Fushe Kosovë 07:35 
❄️ Kthimi në ora 16:00
✔️Çmimi 10 euro kthyse

Rezervo: http://sabagroup.eu/al/boga/

📞 044 233 555 
📞 049 233 555

Adresa
Boulevardi Bill Clinton Nr 130
Prishtinë

Udhetime në Brezovic

 ❄️PRISHTINË - BREZOVICË - PRISHTINË❄️

❄️Nisja nga Prishtina në ora 07:30
❄️Nisja nga Ferizaj në ora 08:00

❄️Kthimi nga Brezovica në ora 16:00
❄️Çdo të Diele bileta vetem 5€ kthyse

❄️Për rezervime kontaktoni në:
❄️044 233 555
❄️049 233 555

#Brezovicë #Bogë #Mavrovë #Bansko

❄️Pushimi nisë nga udhëtimi !

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.