Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Dhermi
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Dhermi

Hotel ELYSIUM - Dhermi

Akomodimi minimal sipas periudhave kohore , si ne vijim : 

26 May - 22 June dhe 28 August - 17 September:
 Minimumi i qendrimit eshte 3 nete.
23 June - 13 July: Minimumi i qendrimit eshte 4 nete.
14 July - 27 August: Minimumi i qendrimit eshte 5 nete.
18 September - 30 September: Minimumi i qendrimit eshte 2 nete.

 •   Të perfshire në qmime jane : 
 • Akomodimi ne Hotel me   mengjes 
 •  Akses në ishina,
 •  Transporti drejt plazhit,Hotel -Plazh-Hotel 
 •  Peshqirat e plazhit dhe  cadrat me shezlong ne plazh
 

Ofertat dhe Çmimet  2022

 • Twin Room (mountain view)  Kapacitet 2 ADL 

26/05- 22 /06    80€  Nata/ për dhomë
23/06-13/07     110€ Nata/ për dhomë
14/07-27/08   150€ Nata/ për dhomë 
28/08- 17/09  110€ Nata/ për dhomë

 • Standard Room (sea view) Kapacitet 2 ADL  + 1chd

26/05- 22 /06    95€  Nata/ për dhomë
23/06-13/07     125€ Nata/ për dhomë
14/07-27/08   165€ Nata/ për dhomë 
28/08- 17/09  110€ Nata/ për dhomë

 • Corner Room (sea view) Kapacitet 2 ADL  + 1chd

26/05- 22 /06   105€  Nata/ për dhomë
23/06-13/07     135€ Nata/ për dhomë
14/07-27/08   175€ Nata/ për dhomë 
28/08- 17/09  135€ Nata/ për dhomë

 • Superior Room (sea view) Kapacitet 2 ADL  + 2chd

26/05- 22 /06  110€  Nata/ për dhomë
23/06-13/07    140€ Nata/ për dhomë
14/07-27/08   190€ Nata/ për dhomë 
28/08- 17/09  140€ Nata/ për dhomë

 • Deluxe Room (sea view) Kapacitet 2 ADL  +1 chd

26/05- 22 /06   130€  Nata/ për dhomë
23/06-13/07    160€ Nata/ për dhomë
14/07-27/08   210€ Nata/ për dhomë 
28/08- 17/09  160€ Nata/ për dhomë

Politika per femijet : 
 Femijet deri ne 10 vjec jane pa pagese shtese.
 Nga 10 - 14 vjec paguajne 15euro/personi dhe mbi 14 vjec 20  euro/personi. ·       


 Twin room kane dy krevate te ndare tek dhe mund te akomodojne deri  ne dy persona te rritur.·       

 Standard Room kane nje krevat dopjo dhe nje divan ku mund te  akomodohet nje person shtese deri ne moshen 12 vjec.·       

 Corner Room kane nje krevat dopjo king size dhe nje divan ku mund te akomodohet nje person shtese derine moshen 12 vjec.·       

 Deluxe dhe Superior Room - kane krevat dopjo king size dhe nje divan – krevat trecereksh (145 cm) ku mund te akomodohen dy femije te moshes deri ne 10 vjec ose nje i rritur.

Empire Beach hotel - Dhermi +16

 Ofertat dhe Çmimet

 

Hotel Splendor

Ofertat dhe Çmimet

Akomodimi në hotel : Mengjesi , Pishina  , plazhi qader & shezllon 

 • Superior Room (sea view+ balcon ) Kapacitet 2 ADL  + 1chd

01/05- 31/05  89€  Nata/ për dhomë
01/06-30/06  111€ Nata/ për dhomë
01/07-15/07  149€ Nata/ për dhomë 
16/07-31/07  185€ Nata/ për dhomë 
01/08-31/08  209 € Nata/ për dhomë

 • Deluxe Room (sea view pa balcon) Kapacitet 2 ADL  +1 chd

01/05- 31/05  89€  Nata/ për dhomë
01/06-30/06  111€ Nata/ për dhomë
01/07-15/07  135€ Nata/ për dhomë 
16/07-31/07  175€ Nata/ për dhomë 
01/08-31/08 200 € Nata/ për dhomë

 • Junior Suite   -  Kapacitet 2 ADL  +1 chd

01/05- 31/05  135€  Nata/ për dhomë
01/06-30/06  159€ Nata/ për dhomë
01/07-15/07  209€ Nata/ për dhomë 
16/07-31/07  235€ Nata/ për dhomë 
01/08-31/08  255€ Nata/ për dhomë


Extra pages: 
Darka +24€ për përson / natë 
Dreka + Darka  +42€ për përson / natë   

Shishe uji është i përfshirë në të gjitha menutë.
** Në meny përfshihet një pije shtesë ( gotë verë, birrë ose pije joalkoolike) 

Kushtet e pergjithshme te rezervimit :
Rezervimet konfirmohen vetëm pasi të merret pagesa .
Ndryshimi i statusit të rezervimit dy javë para regjistrimit pa komision.
Ndryshimi i statusit të rezervimit një javë para check-in 70% komision.
Ndryshimi i statusit të rezervimit më vonë se një javë para regjistrimit është i pakthyeshëm.


Politika e përgjithshme e pronës
Nuk lejohen kafshë shtëpiake brenda lejeve 250 € gjobë mund të aplikohet për çdo sjellje të keqe.
Nuk lejohet pirja e duhanit brenda lejeve 500 € gjobë për çdo sjellje të keqe.
Rezervimet dhe rezervimet nuk mund të ndryshohen në minutën e fundit dhe çdo ndryshim mund të ndodhë
bëjnë shpenzime shtesë.
Çdo humbje e sendeve brenda pronës që lejon Hoteli nuk merr përgjegjësi, është personale
përgjegjësi. (për mysafirët ka kasaforta në dhomë)
Politika e pronave në plazh-bar
Peshqirët ofrohen nga Hoteli dhe duhet të kthehen pas përdorimit, një depozitë prej 10 €
tarifuar për çdo peshqir të lëshuar pas kthimit.
Shezlongët nuk mund të rezervohen, të gjithë mysafirët tanë vlerësohen njëlloj nga ne. 

EMPIRE  BEACH  HOTEL - Dhermi

 
 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.